-->

04.10.2009

~~Hidratare. Crema cu unt de shea~~

Vine sezonul rece iar mainile si picioarele mele au nevoie de hidratare intensa. Am incercat multe creme, care mai de care grase care aveau scop de hidratare. M-am oprit la una singura si anume Crema cu unt de shea    conform celor spuse de catre cei de la LifeCare aceasta crema se adreseaza persoanelor cu o piele sensibila care necesita o hidratare intensa. Yup!That's me. Are o textura grasa si se absoarbe in piele foarte repede, ceea ce m-a inebunit pe mine este mirosul sau(nu prea ma pricep la descrieri ale mirosului. Deasemenea nu lasa urme de grasime!!

Este suficienta o singura aplicare si toata ziua am asigurata hidratarea mult dorita, o piele fina ca de bebelus si bineinteles frumos mirositoare.
Untul de Shea mai este cunoscut si sub denumirea de unt de Karite. Acest copac se gaseste numai in savanele din vestul Africii. Copacul de Shea este salbatic, nu se cultiva si pana atinge maturitatea dureaza 40-50 de ani.
In majoritatea regiunilor, el este protejat datorita beneficiilor sale economice, medicale si sociale (untul de Shea este o importanta sursa de hrana in Africa).
Vracii africani au folosit untul de Shea secole la rand pentru a vindeca boli ale pielii si ale scalpului. In prezent s-a dovedit stiintific faptul ca untul de Shea este un ingredient deosebit de valoros in industria cosmetica
Mie imi place sa o mai folosesc si pentru fata, desi este destinata utilizarii pe corp, dar deh ce mai conteaza. Desi am tenul mixt, uneori parca o i-a razna, se usuca in jurul nasului si putin in obraji, in aceste conditii folosesc aceasta crema cu toate ca am destule creme pentru astfel de situatii. Eu insa prefer sa o folosesc pe aceasta. Inca nu am manifestat nici o "alergie" de genul cosuri asa ca presupun ca este buna si pentru ten:D

Pretul este foarte accesibil pentru un gramaj de 250 ml, reducere ca si reprezentant nu este foarte mare dar totusi,pentru zgarcita din mine si 2 lei conteaza.

Pret catalog : 14.99 ron
Pret partener : 12 ron

Life Care este o afacere de tip MLM, asa ca puteti castiga de pe urma acestor produse, devenind consultanti. Astfel, puteti cumpara produsele mai ieftin si puteti sa castigati bani frumosi din vanzarea lor. Pentru inscrieri si comenzi sau informatii despre anumite produse ma puteti contacta pe: beea.lifecare@yahoo.com


3 comentarii:

Alinadel spunea...

Si eu folosesc unt de shea pur si sunt foarte incantata de el! Mi-am facut masca de par, balsam de buze si in curand voi face si un sapun; l-am folosit si pe piele, dar se intinde mai greu, asa ca imi voi prepara un balsam: voi folosi unt de shea, ulei de orez, ulei de masline si ceara de albine... dupa ce am folosit unt de shea, nici nu vreau sa mai aud de creme :-)

Beatrix spunea...

Nu ii asa ca este minunat untul de shea? Tot ce vrei intr-un singur produs.

Alina, bun venit pe blogul meu:D

Alinadel spunea...

Inceraca untul de shea pur, cred ca vei fi si mai multumita! (daca iti poti imagina asa ceva)

Related Posts with Thumbnails