-->

23.10.2009

Mascara Noir by Belvada- mascara tip pix





"Belvada, o companie de cosmetice din Montreal, revolutioneaza modul obisnuit de aplicare a unui rimmel, prin introducerea pe piata a mascarei "one-handed". Mecanismul  este unul foarte 
simplu: periuta este propulsata la exterior prin intermediul unei garnituri duble care nu o deformeaza, iar cat timp nu este folosita, aerul nu poate patrunde in interior. Astfel, "Mascara Noir" nu se poate usca si se pastreaza intacta.

Antreprenorului Belvada, pe numele sau Dov Grossnass,  i-au luat peste 2 ani pentru a dezvolta conceptul si ambalajul, scopul sau fiind in continuare acela de a crea produse de nisa, care incanta consumatorul si reprezinta o adevarata valoare."
 
Ei bine, mai intai Lancome a scos o mascara ce vibra, pe urma Maybelline si a mai scos o companie dar nu mai stiu care. Simplul rimel a devenit acuma o adevarata arta. Ideea ca acest nou mascara tip stilou nu se usuca chiar este ceva inovator. Cu toate stim ca "viata" unui  rimel este de aproximativ 3 luni, insa majoritatea pastreaza mult mai mult rimelul. de exemplu eu, il tin aproximativ jumatate de an!
 
Conceptul este unul interesant, nimeni nu si-ar da seama ca este un rimel. Doar sa nu incurcam pixul cu rimelul cand mergem la lucru/scoala :))

Eu ma intreb oare la ce pret va ajunge acest "Mascara Noir"?







1 comentarii:

lorenabr spunea...

E cam scump, ca 25 euro.

Related Posts with Thumbnails