-->

12.10.2009

Materiale care flateaza silueta

Cu toate ca nu ma prea pricep la materiale incerc sa ma informez cat mai mult posibil. Am un dosar plin de informatii si care urmeaza sa fie toate scrise pe blog insa azi am dat peste acest articol din "Femeia de azi". Pur si simplu am simtit nevoia sa impartasesc cu voi ceea ce cred eu ca ne este necesar atunci cand ne cumparam haine

Lycra

 Lycra este usor de intretinut pentru ca nu se calca si se usuca repede. este un material care se electrizeaza si se muleaza foarte bine pe corp, astfel ca se scot in eevidenta si cele mai mici defecte precum burtica, sanii prea mari. Daca totusi optati pentru lycra trisati alegand o curea lata si cu un sal.

Matase
Fluida si delicata e foarte buna pentru persoanele plinute. O bluza lunga din matase ascunde tot ce nu vrei sa se observe. Matasea se spala de mana si trebuie calcata cu multa atentie, la temperaturi scazute.

Bumbac

Daca este de calitate, bumbacul se potriveste oricui. Fii atenta sa nu se lase la spalat. Tricourile largi din bumbac sunt de evitat pentru ca iti adauga kg. Bluzele, camasile, tricourile pe corp, pantalonii si rochiile sunt insa bune pentru orice silueta!

Vascoza

Tine destul de cald si nu absoarbe transpiratie. Hainele 100% vascoza avantajeaza siluetele subtiri. Daca e amestecata cu matase sau bumbac, devine mai putin elastica si poate fi purtata si de femeile mai plinute.

In


Racoros si lejer e perfect cand e cald. Inconvenientul e ca se boteste foarte repede, asa ca nu-l spala la masina si nici nu il stoarce! Daca nu e de calitate, inul e un cosmar pentru sileuta, fiindca se lasa si te arata mult mai plina.

Lâna
Hainele din lana au tendinta sa se mulez, asa ca nu le alege stramte. Daca vrei sa pice mai greu, opteaza pentru lana groasa cu model in relief. Daca esti supla, o rochie-pulovar din lana iti vine foarte bine. Nu spala produsele din lana cu apa fierbinte!


Sper doar ca acest articol sa fi fost de folos in ceea ce priveste alegerea hainelor. sunt de parere a noi, femeile, trebuie sa dedicam macar 5 minute din viata documentarii de tot felul-beauty,fashion,gatit smd.

5 comentarii:

MS spunea...

Draga mea .... am schimbat linkul . Imi poti pune si linkul meu la tine pls ?

Ella Gheorghiu spunea...

SUper articolul!in afara de dresurile lycra,nu am incercat nimic altceva din lycra.am vazut niste cizme super azi la mussette la 650lei si nu prea stiu dak sa strang..ti-ai luat vreodata ceva de la ei?

Beatrix spunea...

@ MS, desigur il voi pune si la link exchange. Te am si la blogroll:)

@vioricaghe,la fel si eu, nu prea am incercat nimic altceva din lycra iar in ceea ce priveste Mussette am vazut niste botine(nu am indranit sa ma uit la pret)insa facultatea ma "usureaza" de toti banii munciti. Sincer nu stiu daca as da atat de multi bani pe o pereche de cizme/pantofi deaorece la urma urmei tot se vor deteriora. They don't last 4 ever, ar fi frustrant pentru mine sa stiu ca am dat atata. Prefer sa investesc in altceva. Mai mult de 100 ron nu sunt dispusa sa dau pe niste perechi de incaltari. But if you want them badly why not..go on:D:))

Ella Gheorghiu spunea...

Da,sper sa ii strang pana la Craciun..dar mereu imi fac planuri de genul asta si raman cu visele..ai dreptate!

Beatrix spunea...

Stai linistita, asa fac si eu..ma uit la ceva ce imi place mult dar este scump, imi propun sa strang bani dar parca atunci cand vine vorba sa ii cheltui nu ma indur :))

Related Posts with Thumbnails