-->

07.10.2009

O problema de fond



Gata, m-am retras! Situatia devine insuportabila si vreau sa renunt. Daca se poate definitiv pentru mine e ok.
Care e problema mea? Fondurile de ten. Gata, am incheiat alianta inceputa la 17 ani. Este timpul pentru o pauza. Am ajuns la senzatia de scarba fata de fondurile de ten, nimic pana acuma nu m-a multumit. Multe din cele incercate imi confera un aspect prafos si incarcat cu toate ca folosesc o cantitate mica, cat un orez. De ceva timp tot mai multa lume imi spune "ce naiba faci? pari tare incarcata la fata" mereu aceasi scuza, lumina reflecta peste parul de pe fata. Whattt????Asta se poate incadra la categoria "sunt tampita, nu ma pot vindecat". Bineinteles ca nici eu nu cred ce spun.

Nu am bagat de seama cand mi-a spus o singura persoana, dar deja deveneau prea multe persoane care in loc sa imi ofere complimente imi spuneau ceea ce vedeam si eu, un ten prafos. Cat timp am fost in vacanta nu am pus strop de fon de ten pe fata. Cand am venit acasa si m-am uitat in oglida mi-a placut pentru prima data ce vad. Un ten frumos, luminos, nu inca sanatos in totalitate dar totusi frumos incat sa ies fara fond de ten pe strada. Inca mai manifest mici cosuri pe ici colo, dar pe care le pot controla; am reusit sa spun ca nu ma mai deranjeaza roseata din obraji, mi se pare cute(impreuna cu cei 2-3 pistrui). La urma urmei daca tot a ajuns sa fie uniform de ce sa nu profit de chestia asta, ma intreb de ce sa il ascund cu fond de ten?

Planuiesc sa imi cumpar o pudra si sa o folosesc ocazional dimineata inainte sa plec la lucru/scoala. Cand ma gandesc ca inainte nu puteam iesi din casa fara fond de ten. Totusi nu inteleg de ce baietii iti spun ca arati foarte bine fara machiaj, cand poate fata ta in ziua respectiva poata e "in a bad mood".

Anyway, contractul meu cu fondul de ten a expirat si inca nu vreau sa il prelungesc. Banii cheltuiti pe acest artificiu am sa il investesc in ingrijirea fetei, sau stiu eu poate o carte buna sa o citesc in zilele in care ma plictisesc.



Sursa foto: viva

7 comentarii:

Mihaela spunea...

Eu am 22 de ani si rareori am folosit un fond de ten...doar la petreceri sau la ocazii deosebite. Folosesc fondul de ten Color Adapt de la Max Factor si sunt multumita.

Beatrix spunea...

Mihaela te respect, sincer. Reusesti sa folosesti rar fond de ten..eu am inceput terapia:))nici un pic de fdt in ultimele 2 sapt jumate.

Si eu am Color Adapt de la Max Factor, ador fondurile de ten de la Max Factor.

Ladvi spunea...

Eu din pacate nu pot face asta desi m-am saturat de fondul de ten.Il folosesc de cand au inceput sa-mi apara cosuri...pe la 15 ani...Inainte nu puteam nici sa ma duc sa cumpar paine de la colt daca nu eram machiata!Acum nu mai sunt chiar asa dar daca nu am timp sa imi dau cu fond de ten dimineata ma simt aiurea la servici,am impresia ca toti se uita la mine ciudat.Vara este singura perioada in care nu folosesc pentru ca este mult prea cald si oricum mi se pare ca bronzul imi uniformizeaza tenul.Dar cum trece bronzul apar iar problemele

Beatrix spunea...

asa eram si eu:)) trebuia sa ma machiez cu toate ca duceam gunoiul=))=))=)). Fondul de ten este mai mult o dependenta, sau cel putin asa a fost pentru mine. Sunt de parere ca ce mancam ne influenteaza serios tenul. Am facut un experiment in care 1 luna am mancat echilibrat-legume,fructe,lactate, fara prajeli &grasimi- si tenul meu arata perfect. Este un experiment pe care nu l-am incetat incepand de atunci. Imi place ce vad, no cosuri, o roseata atat de insesizabila incat uneori mi se pare sexy:)).

Vara intradevar si eu nu prea purtam fond de ten din cauza caldurii. Inainte la fel ca si tine cand nu ma dadeam cu fond de ten simteam ca nimic nu imi merge, ca toti se holbeaza urat la mine.

SoSheSays spunea...

Mika tu nu ai ce sa acoperi dar daca ia chef de ceva super light o data incearca un tinted moisturizer...problema cred ca venea de la faptul ca foloseai fdt cu putere mare de acoperire? sau prea uscacioase?

oricum, daca tu esti multumita de tine si fara fond de ten felicitari!

Beatrix spunea...

Foloseam fdt cu acoperire light spre mediu iar in acest moment nu simt nevoia sa apuc sticla de fdt:))

Sincer nu stiu cat va dura dar imi e ok asa. Tenul meu trece prin cea mai buna perioada a lui:D si pentru asta il las sa respire linistit.

Anonim spunea...

Numele meu este Safa El Sadat. Este o zi foarte fericită a vieții mele datorită ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr. JOSEPH UGO pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui de dragoste și magie. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr înșelătoare și căutând un divorț, dar când am dat peste emailul dr. JOSEPH UGO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să își primească spatele și să ajute să stabilească relația și să facă oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet în bine. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare petrecere. Voi continua să depun mărturie pe Internet pentru că Dr. JOSEPH UGO este un adevărat spioncaster. NEVOIE DE AJUTOR? CONTACT DOCTOR JOSEPH ACUM prin e-mail: doctorjosephugo@gmail.com
WhatsApp: +34631686040 sau vizitați site-ul Web
https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta. Și este de asemenea perfectă în relația voastră. 1 vraja dragostei 2 CÂȘTIGURA EXTERNĂ 3 FRUCTE ALE FEMEI 4 PROMOVARE DEPELUTĂ 5 vraja de protecție 6 vraja de afaceri 7 DREPTUL BUN AL OPȚIUNII LOTERII ȘI DEPARTAMENTUL DE CAZ.

Related Posts with Thumbnails