-->

24.10.2009

Photos from our trip

Cand am fost plecata intr-o mini vacanta am promis ca la revenire voi posta ceva poze. Portul usb nu mi-a functionat si deabia acum am reusit sa le transfer in calculator. Aceste poze imi trezesc un zambet larg, in acele poze stau impregnate momentele frumoase petrecute impreuna. Poate pot parea banale dar pentru mine au o insemnatate foarte mare.


Prietenul meu nu prea zambeste in poze(spre deloc)insa aici mi-a facut pe plac:D
Eram in gara din Arad.



Scuzati lacul de pe unghii, eram prea somnoroasa ca sa vorbesc si mi-am gasit o ocupatie: datul lacului jos:))



Poza este facuta din masina de acea nu se vede asa de bine. Locatia: prin zona Maramuresului, unde mi-am petrecut vacanta.


Cred ca numai la noi se poate asa ceva. Oi pe drum. Cu toate astea erau tare cute:))



Imi plac drumurile care strabat o padure. Ador privelistea. Din pacate nu am reusit sa fac poze si cand am trecut prin zona Dealul Stefanitei. Superb, avem o tara frumoasa dar nu stim sa o apreciem.


Intre noi fie vorba, si acum dupa 3 ani inca imi tresara inima de fiecare data cand ne intalnim :D. Cand ne certam la telefon(din prostii ca intotdeauna) imi vine sa il strang de gat (e ceva normal :)) )insa cand ne intalnim nu pot ramane suparata, imi rasare un zambet larg si plin de iubire cand il vad.



!!Update!! Cand seful prietenului meu a vazut pozele cu noi a intrebat "Sunt facute in photoshop?" Ei bine raspunsul este NU Tongue Smileys , asa arata tenul meu in zilele sale bune!



3 comentarii:

SoSheSays spunea...

:) Draguta povestea voastra si draguti sunteti si voi.
Sa stii ca si eu tot asa am unghiile acum ca tine in poza :)) o sa le "dreg" acum

Ella Gheorghiu spunea...

Ce cuplu frumos!!!!

Beatrix spunea...

Multumesc pentru complimente:D

Not beautiful enough ma bucur ca mai e cineva ca si mine:))

Related Posts with Thumbnails