-->

29.10.2009

Vicii

Pe parcursul vietii mele am avut tot felul de "vicii" dar hai sa ii spunem obsesii culinare, adica in liceu nu puteam functiona toata ziua daca nu imi luam portia de iaurt dimineata. Nu orice iaurt il vroiam pe  cel de la Sim, este atat de cremos si nu este acru foarte gustos!! Pe urma a fost iaurtul cu fructe de la Casa Buna si acum ceaiul verde sau alb. In urma cu 2 zile m-am trezit de dimineata ok, fresh insa dupa nici 20 de minute am devenit foarte morocanoasa, pur si simplu ma irita tot. Ma irita cand vorbeau parintii cu mine sau ma suna prietenul, simteam ca ceva imi lipseste si atunci mi-am dat seama ca uitasem sa beau ceaiul de dimineata. M-am dus si am umplut o cana cu ceai verde iar dupa nici 10 minute am fost energica si zambareata!

De cand cu dieta asta zilnic trebuie sa beau macar 1 cana pe ceai verde sau alb. Pana si la lucru mi-am dus un pachet de ceai Innocent Smileys
Din greseala mama a gustat din ceaiul meu crezand ca este cafea si saraca nu a avut placerea sa bea ceva pe gustul ei. Adica, eu beau ceaiul fara zahar sau alti indulcitori. Primele 10 cani au fost oribile la gust (puneam si multe frunze uscate si de aceea era amar) insa acum m-am obisnuit si chiar mi se pare mai delicios fara zahar.

Pe langa ceai in fiecare dimineata manc si o salata de fructe-pe care am sa o postez la Deliciul zilei.

Unii oameni au ca obsesie cafeaua, Coca-cola, tigara insa eu...am obsesia ceaiului verde!
Voi ce obsesii aveti de dimineata, ce trebuie sa beti sau mancati ca sa va puteti incepe ziua?



11 comentarii:

Anne spunea...

eu cred ca am ajuns dependenta de snickers :) In fiecare dimineata, trebuie sa mananc un baton :P

Beatrix spunea...

Si prietenul meu e inebunit dupa snickers:))

Ella Gheorghiu spunea...

Mie imi place Mars..insa incerc sa il evit.Sa stii ca si eu beau dimineata cate o cana de ceai verde dar cu o lingura maaare de miere.Viciul meu de cand eram mica este mierea..as manca non stop..mai ales cea de salcam,insa nu consum zilnic,desi o lingura de miere se spune ca "ung balamalele" organismului nostru..imi place ft. mult ciocolata,insa nu o consider un viciu.Un viciu de al meu insa nu culinar este ca nu pot pleca de acasa fara sa ma cremuiesc si machiez in fiecare zi chiar si putin...Mika,tu ceai verde bei si inainte de culcare?caci am auzit k iti face somnul agitat si eu oricum il am in ultul timp destul de agitat si as vrea sa beau si seara ceai verde..ah..era sa uit imi plac la nebunie iaurturile!cremoso ft. mult,cele de la Napolact cu dulceata de nuci verzi sau de trandafiri..si mai ales Sana de la Napolact cu miere si nuci..

Raluka Afronie spunea...

ceaiul verde este fffffffff buna pentru ca grasimile din corp se ard muuult mai repede si mai este un tare bun detoxifiant!;)este ideal mai ales daca esti la dieta..eu am renuntat la el o perioada pentru k facusem o obsesie din el si organismul meu nu mai reactiona atat de bine la el,era prea slabit..in ultima saptamana ajunsesem sa beau5cani pe zi..oricume recomandat maxim3pe zi..o sa revin la el..promit doar cumpatat!:)

lorenabr spunea...

Nu pot dimineata sa fac nimic fara sa beau ceai de menta sau de ghimbir si chili. Si sunt obsedata de nougat, dar nu dimineata ;)

Anonim spunea...

Eu aveam perioade cand beam apa cu lamaie, un pahar mare dimineata si seara. Eram pur si simplu obsedata si nu puneam decat atat: sucul de la o jumatate de lamaie si restul de apa. Pentru unii e foarte acru, pentru mine nu. Apoi n-am mai avut lamai cateva zile si m-am dezobisnuit. Dar promit sa reiau. Ma simt mai bine asa.

Am ajuns sa pun zeama de lamaie pe orice, oua, cartofi, carne, peste, salata, pizza chiar...:))

Beatrix spunea...

Ooo ce active ati fost fetelor :)). Ca sa va raspund la toate deodata,
Vioricaghe aka Ella ceaiul verde il beau pana in ora 6, mai tz de atat nu risc deaorece ma tine treaza intreaga noapte si mie una imi place sa dorm:)).

Raluca draga mea spuneam ca eu am o obsesie pentru ceaiul verde dar nici chiar 5 pe zi, nu ai ramas constipata? eu am citit intr-un articol ca daca se consuma exagerat de mult ajunge sa te constipe.

Lorenabr si eu morrr dupa ceaiul de menta, ador senzatia aia de prospetime ce o lasa menta in organism.

Vyio am incercat si eu cu lamaie dar fara succes, este prea acru ptr stomacul meu (desi imi place lamaia). Faza cu lamaia pe pizza chiar ma amuzat rau de tot. Am ajuns de la lucru asa suparata dar cand am vazut pizza cu lamaie chiar m-am amuzat.

Anonim spunea...

Cred ca am ajuns sa am o obsesie cu lamaie, iar pizza cu ton e chiar delicioasa cu zeama de lamaie deasupra. :))

Mie imi place mult pestele cu lamaie si de ce sa nu pun si pe pizza daca tot are peste? :))

Gaby spunea...

Eu trebuie să mănânc, punct, altfel sunt nervoasă şi mă simt rău. Când am fost să-mi ia sânge trebuia pe stomacul gol şi mi-am luat senviş la mine ca în timp ce-mi băga aia acul în venă eu să mănânc. Dar ghinionul naibii, mi s-a vărsat mostra de urină în rucsac peste senvişuri...m-am gândit serios să le mănânc în timp ce căutam disperată un magazinaş deschis la 7 dimineaţa ca să-mi iau ceva de mâncare.

Beatrix spunea...

Vyio si mie imi place tonul, in special salata cu ton,orez si maioneza..super uber delicioasa!!


Gaby din inatmplarea povestita mi-am dat seama ca semeni foarte mult cu o prietena de-a mea. E una dintre cele mai haioase fiinte de pe planeta asta si i se intampla tot felul de chestii precum sa cada de pe scaun cand de fapt statea bine infipta in scaun:))

Dar totusi ai gasit un magazin deschis?:D

Pisi spunea...

Multumesc de banner .. trimite`mi pe mail codul bannerului tau :P

Related Posts with Thumbnails