-->

03.11.2009

Deliciul zilei: Salata de fructe


 
Ingrediente:
1 măr
1 pară
1 banană
1 jumătate portocală
câteva cireşe din compot
 


Acestea sunt cele 2 variante posibile pentru o salata de fructe. Eu nu pot manca fructele intregi deoarece ma aleg cu o durere serioasa de stomac; astfel ca aleg sa dau printr-o razatoare merele si perele si pe langa sa pun ceva dulce cum ar fi ciresele din compot.

Salata reprezinta inceputul zilei mele, nu exista dimineata in care sa nu manc salata de fructe. Tata a incercat sa imi bage pe gat si grepfruit insa nici o sansa sa imi placa, viata este amara pentru ca sa mai si manc ceva amar?!

Vreau sa va recomand si site-ul Slabute.ro unde puteti sa verificati cate calorii are mancarea pe care o gatiti sau un anumit ingredient. Este foarte util si ofera informatii relevante.

Spor la slabit!


2 comentarii:

tatiana spunea...

De ieri mi-am propus sa incepsa mamanc si eu fructe si legume, lucru pe care nu il fac in mod obisnuit. Sunt foarte carnivora si detest aproape tot ce e sanatos. Asa ca spune-mi cum pot manca fructe, cu ce sa le combin, ce salata sa fac ..de dieta..bineinteles??/
Pup

Beatrix spunea...

Si eu eram adepta a tot ce nu reprezenta un stil de alimentatie sanatos.Ideea este sa iti impui,mie spre exemplu mi-au placut mereu fructele doar ca trebuie sa le maruntesc din cauza stomacului . Gandeste-te cam ce fructe iti plac,eu mereu combin cele acrisoare cu cele dulci--adica mere cu cirese din compot.

Tatiana, orice inceput este greu, crede-ma, din propria experienta iti spun, nu eram genul de om care sa mance dimineata-detestam chestia asta insa acum nu pot incepe ziua fara salata de fructe si ceaiul verde!

Poti combina mango cu ananas si cu mere.De fapt exista o multitudine de posibilitati. Nu stiu ce preferinte ai dar oricare ar fi ele profita si creaza ceva interesant!

Probabil nu te-am scos din dilema dar totul ţine de tine şi cât de determinată eşti ca să mânci cât de cât sănătos!

De asemenea internetul oferî o gamă largă de salate de fructe.Încearcă să nu le adaugi ceva topping deoarece atunci nu mai sunt salate dietetice.

Related Posts with Thumbnails