-->

27.11.2009

Fond de ten Bourjois- en toute legerete SPF 12




Stiu ca am spus de alianta mea incheiata cu fondul de ten insa sunt zile in care pur si simplu simt nevoia. Exact ca un copil cand vrea o bomboana, stiu nu e relevanta comparatia dar totusi. Am folosit Max Factor Color adapt pentru astfel de zile insa din nefericire pentru mine fac cosuri de la el, deci este comedogen. In dulapiorul meu cu cosmetice statea uitat fondul de ten de la Bourjois luat in urma cu 1 an de pe strawberrynet.com .Ce pot spune despre acest fond de ten?

  • Este oil free adica se preteaza foarte bine pentru tenul mixt/gras
  • Are o acoperire mica spre medie
  • Prezinta o tenta de parfum placut dupa parerea mea, am mai avut fonduri de ten care miroseau oribil
  • Are SPF 12, nu este foarte mult dar pe timp de iarna de ce as vrea SPF 50??
  • Este destul de lichid si pentru asta va recomand sa il aplicati cu un buretele sau cu pensula. Pentru mine functioneaza cel mai bine cu un buretel.
  • Poti alege dintr-o gama larga de culori, eu am ales nr 24 care s-a dovedit a fi foarte deschis. Deobicei aleg a 3 culoare pentru ca acolo ma situez, undeva intre ivory si medium beige.
  • Fondul de ten patrunde in piele oferind iluzia unui ten perfect
  • Ei sustin ca este "all-day long lasting" , eu nu am vazut chestia asta. Dureaza in medie 4 ore sa spunem, asta daca nu ai tendinta sa iti pui mana pe fata asa cum fac eu.
Este perfect pentru zilele cand vrei o "pata" de culoare pe fata si doar atat, nu acopera imperfectiunile de fapt nici nu cred ca este creat in acest scop.




6 comentarii:

adizzy spunea...

sigur e strawberry.net site-ul? ca ce imi deschide mie e un site nemtesc de edv..nu de cosmetice...:)

natty spunea...

@adizzy: asta e link-ul pt strawberry
http://oth.strawberrynet.com/main.aspx
@mika: cum a fost cu comanda de pe strawberry? si eu ma tot uit si as vrea sa comand dar nu stiu unde vine pachetul si ce taxe ar trebui sa platesc in plus.

off topic: aceasta e noua mea adresa de blog
http://nattylifestyle.blogspot.com/
daca vrei sa ma adaugi iti multumesc

Beatrix spunea...

@natty, ti-am adaugat noa adresa:*
Atunci cand comanzi din afara UE pachetele vin la posta vamala din orasul in care locuiesti. In ceea ce priveste taxele depinde doar de vamesul de la posta daca are chef sa calculeze sau nu.Taxele ar fi : TVA si ceva taxe vamale.

Toate pachetele din UE vin la posta normala:)

ColourMePretty spunea...

Eu as vrea sa stiu daca are textura lui colour adapt, adica lichid usor pudrat. Nu mi se potrivesc deloc fiindca orice as face mai am uneori probleme cu descuamarea, desi am tenul mixt si ma lupt cu luciul, si acel gen de produse imi evidentiaza acest aspect neintinzandu-se uniform pe acele zone.Ma tenta plus-que-parfait de la ei si ai dreptate cu max factor,din pacate pe forumuri sunt faimoase pentru efectul comedogen mai ales daca ai un ten mai sensibil la asa ceva.

Beatrix spunea...

@ Ramona J, nu se compara color adapt cu en toute legerete DELOC.
Colour adapt are o consistenta mai mare, eu il simt usor uleios ceea ce nu imi place pe cand cel de la Burjois are o textura usoara, se poate compara si cu o crema hidratanta cu o consistenta usoara.

Max factor intra greu in piele si tot trebuie sa insist pe piele ca sa arate bine in schimb Bourjois patrunde repede, si din nefericire nu este matifiant.

Bourjois se preteaza pentru tenul fara imperfectiuni.Mie imi place mai mult ca si Colour Adapt.

MadameCacharel spunea...

Mulţumim pentru review.

Related Posts with Thumbnails