-->

06.11.2009

P.S: I love you




P.S I love you este unul dintre acele filme siropoase dar nu in sensul scarbos de siropoase. Mai mult te face sa vrei ca persoana iubita sa iti fie alaturi in acea clipa. Filmul te face sa pretuiesti ce ai deoarece la urma urmei viata este un mister, niciodata nu vom stii cand se termina. Deseori am senzatia ca intr-o zi totul se va termina si nu voi mai putea face nimic. Pretuiesc fiecare moment alaturi de el, si o traiesc ca si cum ar fi ultima.
So filmul relateaza urmatoarele:

Filmul incepe cu o disputa intre Gerry Kennedy (Gerard Butler aka Leonidas din cei 300 Spartani,yummy film) si  Holly,sotia sa (Hilary Swank). Ceva absolut normal ati spune, sa se intample intr-o casnicie. Scena  comica devine usor erotica. Stiti cum se spune, dupacearta, impacarea este cea mai dulce. Frumoasa poveste de dragoste este zdruncinata de moartea lui Gerry, lucru care ne duce spre inima filmului. Holly descopera in ziua aniversarii sale ca Gerry a pus la cale un plan, astfel primind scrisori lunare cu anumite instructiuni. De-a lungul anului Holly trece cu greu peste faptul ca Gerry a murit, asteptand nerabdatoare scrisorile comportandu-se ca si cum acesta inca ar fi fost in viata. O ultima scrisoare o duce pe Holly inapoi in locul in care s-au intalnit pentru prima data: Irlanda. sunt de parere ca aceasta parte a fost una dintre cele mai emotionante scene ale filmului.



De multe ori suntem preocupati de grijile cotidiene, traim in trecut sau viitor dar prezentul ramane mereu uitat de noi. Poate este un reflex sau asa ne este dat sa fim. Uitam sa spunem "multumesc","imi pare rau", "imi lipsesti". Cuplurile in general isi consuma iubirea repede in cateva luni sau poate in primii ani iar pe zi ce trece intervine monotonia,obisnuinta si niciunul nu se implica sa reinvie flacara de la inceput. Suna foarte idilic sa ne iubim mereu,viata este grea si practic este imposibil sa te mai gandesc la iubire cand iti chioraie stomacul dar totusi..ce ne mai tine impreuna?

Am vazut multe femei care dupa 2-3 ani au renuntat sa mentina flacara, adica, nu se mai aranjau, nu mai foloseau vocea dulce de la inceput,uitau sa fie feminine, femeia sexy devenea acea casnica cu manusi in mana,batic in cap si sort murdar. Nu generalizez, sunt doar cazuri!
Cand cuplurile se despart tind sa de-a vina unul pe celalalt "tu esti de vina!" o relatie inseamna ca sunt implicate 2 persoane deci vina este impartita!Cum vrei sa mai iubesti cand nu mai surprinzi placut persoana iubita? Atunci cand nu exista empatie cand vorbele iau locul faptelor. Ok, te iubesc dar ce faci ca sa imi arati?
Pentru mine conteaza faptele, vorbele se pierd in aer si se uita!





14 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Mi-a placut mult filmul...l-am vazut in bratele iubitului!

Ella Gheorghiu spunea...

Stii ce film imi doresc mult sa il vad si nu am apucat,noul film despre Coco Chanel cu Audrey Tautou...

Beatrix spunea...

eu ador filmul asta, pana si pe iubitul meu l-a emotionat desi nu e genul ala care sa se emotioneze la un film:))
Si eu mai am multe filme pe care as vrea sa le vad..pana acuma mi-am petrecut timpul cu serialul ghost whisperer

MS spunea...

Mi-a placut filmul ...

Roxana spunea...

Am vazut si eu filmul si mi-a placut enorm. Chiar daca dragostea este din filme, nu ai cum sa nu-ti doresti asa ceva. L-am vazut cand de-abia ma despartisem de iubit, nu tocmai cel mai bun moment. Mika , imi spuneai ceva de niste creme termo pentru celulita. Care sunt acelea?

Beatrix spunea...

Buna Roxana,

Creme thermo anticelulitice sunt acele creme care au efect de incalzire, si pe care eu le ador.Multe femei detesta efectul de inrosire pe care il lasa acest gen de tratament, insa este unul benefic pentru ca patrunde in piele si "distruge" celulita. Cu cat este folosit tratamentul cu regularitate cu atat efectul de coaja de portocala dispare-fapt testat!!

Pana acuma am incercat crema din magazinul online al Irinei Reisler si crema de la Life Care. am auzit ca gama Bodyshape de la Elmiplant iar este una foarte buna pentru combaterea celulitei avand un efect thermo.

lorenabr spunea...

Da a fost frumos filmul. ;)

adela sirghie spunea...

La multi ani, Mika!

Mihaela spunea...

Intentionez sa ma uit si eu la el...ma gandeam ca este prea siropos, cum ai zis si tu, si plictisitor..dar am sa incerc.
am vazut ca linkul meu nu mai este la tine in blogroll...sa-mi spui daca m-ai scos sau doar e vreo greseala. Eu te-am mutat la Friends, daca nu te-ai mai regasit.

Beatrix spunea...

Hmm, eu inca te mai am la bloguri, dar am sa te pun la "Read". Te cred si eu ca nu te-ai mai gasit printre 189 de bloguri:))
MErita vazut filmul daca si prietenul meu a scos 2 lacrimi:))

Mina spunea...

i loved this movie. exact cum ai zis siropos dar nu in felul rau. am plans un pic cam mult la el though. hihi.
xoxo
mina

adizzy spunea...

offtopic la multi ani puiului tau :)

CreveteL spunea...

Am sa descrc si eu acest film , pare interesant !

Anda spunea...

Off-topic. Te rog mai da-mi o data add pe idul meu, ca mi-a fost stersa lista. Mersi

Related Posts with Thumbnails