-->

23.11.2009

Sunt aiurita si se ia!






Intr-o zi de sambata cand ma indreptam eu frumos catre locul de munca m-am gandit sa cumpar o revista ca sa evit nervii pentru ziua respectiva, adica sa am o ocupatie daca vreun client are chef sa tipe. Mi-am luat ViVa care a venit la pachet cu o carte, Sunt aiurita si se ia! de Caprice Crane. "E roz" m-am gandit, cine stie daca e si interesanta. Am ajuns la birou citesc prima pagina cu informatii despre autoare, am vazut cuvantul "televiziune" apoi "MTV" si ma gandeam ca va fi boring dar de fapt a devenit o lectura pe care nu am lasat-o in ziua respectiva. Sa va introduc in poveste:

Ne sunt prezentate personajele principale Heaven si Bradly amandoi aiuriti, au multe in comun dar e cam greu sa vada lucrul asta deoarece se urasc. Ea fosta PR ajuns chelnerita nu doreste decat sa se marite, este de fapt singurul ei scop in viata. Maritisul inainte de 28 ani rupe "blestemul", conform ei majoritatea starurilor preferate au murit inainte de 28 ani  . Bradly este un cautator de talente numai ca ii lipsesc oamenii cu talent. Dupa ce se desparte de prietena lui se muta din propriul apartament unde altundeva decat in acelasi bloc cu Heaven. Intre cei doi nu se dezvolta o relatie cordiala vecin-vecin ci mai degraba vecin care isi vede de treaba(Bradly) vs vecin bagaret(Heaven). Cu toate ca acestia neaga prin replicile ironice cum ca ar simti ceva unul pentru celalalt o excursie de fapt calatorie de afaceri pentru Bradly ii aproprie si mai mult pe cei doi.

Este o carte care ne prezinta o situatie din 2 puncte de vedere, stim cu totii ca avem pareri diferite si poate asta a facut ca aceasta carte sa fie interesanta. Aborda stilul a ceea ce azi se numeste chicklit, face parte din colectia Cocktail-ed Humanitas.Un alt plus mai poate fi si stilul scrierii, unul liber, deloc plictisitor. Este una dintre acele carti pe care atunci cand le tii in mana nu ai vrea sa se termine niciodata, cel putin eu la final am simtit o tristete, nu mai erau pagini de citit.

Va recomand din suflet aceasta carte pentru acele zile in care vreti doamnelor sa leneviti impreuna cu o cana cu ciocolata calda.



7 comentarii:

Anonim spunea...

Ahhh...o vreau! Mai am 2 carti de la Humanitas, de la colectia Cocktail, Amanda se marita si Pe urmele lui Alice.

Sunt carti usoare, dar foarte frumoase, sunt perfecte pentru relaxare si pentru a te binedispune.

Mihaela spunea...

Am citit-o si eu si mi-a placut :)

Ella Gheorghiu spunea...

Desi nu evit cartile genul asta tocmai din motivul ca mi se par usoare si prea la moda,chiar mi-ai facut pofta.O sa caut si eu revista...e perfecta pt. o zi de relaxare la o ciocolata calda.

Beatrix spunea...

@Vioricaghe am uitat sa mentionez ca revista era de acum 2 luni:(

Anne spunea...

am citit=o si eu, e tare

Ella Gheorghiu spunea...

Mika,daaa..am cautat-o azi la o multime de chioscuri de ziare si mi-am dat seama in final ca era o editie mai veche..la cosmo sunt niste carti insa eram dezamagita si nu mi-am mai luat nimic...

Beatrix spunea...

Imi pare rau daca te-am indus in eroare:(

Related Posts with Thumbnails