-->

22.12.2009

Blush Burjois


In urma cu 1 an cand am facut o comanda  pe strawberrynet.com mi-am luat si acest blush de la Burjois-36 Peche Vitaminee. Primul gand care mi-a strabatut mintea cand am vazut ce culoare am luat a fost ca eu nu voi purta asa ceva pe fata, va arata portocaliu, evident intr-un final o culoare inutila.

Spre surprinderea mea am dat peste o culoare care pur si simplu ma face sa radiez, adauga o pata de culoare obrajilor mei in zilele in care par ca o stafie. Am observat de-a lungul timpului ca deobicei blush-ul se oxideaza pe pielea mea astfel incat pe piele am o cu totul alta culoare decat as fi vrut. Spre exemplu mi-am luat de la Maybelline Dream Mousse blush culoarea "Dolly Pink", un rozaliu discret atat de frumos dar cand am incercat sa il aplic pe obrajii mei pur si simplu s-a transformat intr-o culoare rosiatica ca si cum as fi stat 10 ore in frig, la fel mi se intampla si cu bronzer-ul . In schimb blush-ul de la Burjois este atat de delicat incat si daca merg afara in frig tot aceasi culoare o am in obraji, una care imi complementeaza intreaga fata. Este foarte sheer,culoarea piersicii si cu tente de sclipici, dar depinde cat de mult aplici. In plus mi se pare foarte practic ca are si oglinda incorporata astfel incat daca am nevoie de vreun retus si nu am o oglinda la mine pur si simplu o folosesc pe cea de la blush si "toata" lumea e fericita.







5 comentarii:

Anonim spunea...

si eu am un fard de obraz la fel , doar nuanta difera si sunt foarte multumita de el.
nu e tocmai nuanta care mi se potriveste insa din punct de vedere calitativ e foarte bun

Geanina Codita spunea...

Sărbători liniştite şi pline de iubire alături de cei dragi!

Maus spunea...

Multumesc mult pentru incurajare, Mika! :D Sper sa ai dreptate in legatura cu Zelistul.

Sarbatori la fel de fericite si tie! :D

tatiana spunea...

Craciun Fericit!

Ella Gheorghiu spunea...

Craciun Fericit si sper sa avem cat mai multe sarbatori impreuna!!!cioc-cioc cu paharele de sampanie...
Cat despre blush-ul de la Bourjois am avut de 2 ori,iar mama i-a ramas fidela...pacat ca au o cutiutza proasta sau poate doar mecanismul caci in timp capacul se strica...

Related Posts with Thumbnails