-->

07.01.2010

Rimel MasterpieceMax de la Max Factor





Cand am ajuns in TM zilele trecute am mers prin oras sa studiez piata magazinelor de cosmetice, in drum spre centrul orasului am trecut pe langa un stand de ziare si ce mi-a atras atentia a fost revista Beau Monde cu Valentina Pelinel pe coperta . Nimic special veti gandi insa ceea ce m-a determinat sa cumper revista a fost faptul ca venea impreuna cu un cadou si anume un rimel de la Max Factor. Nu mai aveam rimel deloc si m-am gandit ca este o ocazie buna sa dau 16 ron pe revista la pachet cu rimelul!

Eu am genele destul de lungi si cu volum, chiar nu ma pot plange de nimic in materie de gene..am tot ce imi trebuie. Din aceasta cauza am evitat sa fac vreun review la rimeluri stiind ca orice folosesc am aceleasi rezultate lungime si volum...dar de data aceasta fac o exceptie.


Ce pretind cei de la Max factor:
Masterpiece MAX din gama Max Factor confera genelor  pana la 400% mai mult volum.
Cu ajutorul periutei unice, Volume iFX, extrem de fina si  flexibila, genele sunt perfect definite, chiar si cele din colturi.




Ce cred eu:

-au cam exagerat cu 400% volum, poate se refereau ca ofera acest volum dupa ce aplici vreo 3 straturi.
-ofera lungime si chiar defineste fiecare geana inclusiv cele din coltul exterior
-periuta este destul de dura iar perii am senzatia ca sunt din cauciuc. Densitatea perilor nu este una foarte mare tocmai de aceea cred ca nu ofera din prima volum. Imi ofera mai mult volum de la prima aplicare rimelul de la Oriflame cu capat dublu.
-rezista intreaga zi pe gene astfel ca nu va veti trezi cu "fulgisori" de rimel pe fata
-in general eu pe parcursul zilei mai aplic un strat chiar daca nu e nevoie, ceea ce am realizat este ca aplicarea este la fel de usoara chiar si dupa intarirea rimelului.

Eu am achizitionat acest rimel impreuna cu revista Beau Monde la pretul de 16 ron
Pret de magazin : 40 ron

Ar trebui sa ma numesc regina chilipirelor, mereu dau de produse faine la pret super redus:))
Sper sa va fi fost de folos cele spuse!


6 comentarii:

Anonim spunea...

it's the best!!!!!!!!

Unknown spunea...

hello...am incercat si eu sa imi cumpar rimelul cu revista beau monde, duminica de la Carrefour Berceni. desi revista se prezenat ca fiind cu rimelul cadou, nici una nu mai avea rimelul.La toate revistele ambalajul fusese gaurit si "usurat" de rimel. Eu suspectez vreu angajat sau chiar mai multi, care au furat toate rimelurile si le vad probabil un pic mai ieftin ca in magazin. Oricum si eu sunt nerabdatoare sa il incerc...

Beatrix spunea...

Larisa iti recomand sa te duci direct la chioscurile cu ziare. Acolo gasesti revista cu tot cu rimel, in supermarketuri niciodata nu vei gasi si mostrele. Chiar daca angajatele iau mostrele mereu vor spune ca poate au fost furate de catre clienti.

Merita incercat rimelul avand in vedere ca in magazinele de specialitate il gasesti la 40 ron si tu il iei cu o revista la 16.

Silvia spunea...

eu mi-am luat cu 2000 calorie. într-o perioadă ăsta era preferatul meu. eu mă declar mulţumită. citisem pe forumuri că cică multe rimeluri de la BM erau uscate. al meu e chiar ok :)

Anonim spunea...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ приобрести кино
для сайта makeupbymika.blogspot.com

Anonim spunea...

ati incercat cumva false lashes http://www.aoro.ro/max-factor/false-lash-effect-mascara-pentru-volum-si-separarea-genelor/ mi-l recomandati? ms

Related Posts with Thumbnails