-->

07.04.2010

Coming back

Dupa 2 luni de absenta in sfarsit reusesc si eu sa scriu pe acest blog. Posibil va intrebati ce s-a intamplat sau poate nu dar cu toate acestea eu tot voi relata ce s-a intamplat.
De obicei sunt naiva dar totusi am doza mea nu ma incred chiar atat de repede in tot ce mi se ofera vazului sau auzului. Intr-una din zilele lunii ianuarie cineva, nici macar numele nu are rost sa il pomenesc, imi ofera un domeniu. Am intrebat de ce face acest lucru iar raspunsul a fost "mereu ajut bloggerii care nu au domeniu si merita". Mi-a gadilat orgoliul dar totusi aveam ca un ac in coaste deoarece in viata mea foarte putine lucruri am primit de la straini pe gratis si adevarul este ca nu eram obisnuita sa mi se ofere ceva pentru care nu am muncit. Fericita decid sa il trec pe noul domeniu, rezolv si aceasta problema, e totul bine timp de 2 saptamani dupa care acest binevoitor domn ma anunta ca va schimba providerul si va dura doar 2 zile. Am spus ca e ok, hai 2 zile fara blog nu e mare scofala. Trec acele zile, trece 1 sapt, una jumate hai 2 si incerc sa contactez acea persoana insa fara succes. Primesc dupa 1 zi un offline sa intru spre seara sa imi ofere noile date de autentificare. Bineinteles ca intru pe messenger si stau pana dupa miezul noptii(lucru pe care il fac doar daca e si prietenul meu pe messenger) insa nu primesc nimic, nu intra nimeni sa imi ofere asa zisele date. In acele 2 saptamani am putut sa ma autentific pe wordpress dar dupa 1 luna deja contul era suspendat.

Chiar m-a deprimat situatia aceasta, pur si simplu nu am mai avut "puterea" sa citesc blogurile pe care le citeam cu atata drag. Nu am mai comentat la nimeni pe blog. Mihaela mi-a oferit posibilitatea sa iau un domeniu de la spatiuweb. Eram hotarata sa il iau insa planurile nu se ruleaza tot timpul conform dorintelor, situatia mea financiara nu a fost una tocmai buna incat sa imi permit chiar si 45 ron sa il cheltui, atat de restransa am fost si inca sunt.
Acum 1 saptamana m-am gandit ca pastrarea vechiului blog (adica cel actual) este un lucru bun, pot incerca sa sterg redirectionarea si astfel ca raman in continuare cu blogspot. Ma framantam la gandul ca nu gasesc pe nimeni care sa ma ajute, sa se priceapa in domeniu dar intr-un final am reusit si singura, prin schimbarea template-ului :)) (simplu ca buna ziua).

Totusi am fost putin socata daca nu chiar trista sa vad ca unele bloguri m-au sters din lista lor( de fapt nici nu le reprosez dupa ce au vazut faza cu contul suspendat nici nu aveau de ce sa mai lase linkul in lista). Sper sa nu imi fi pierdut cititorii si as vrea sa redresez blogul.

Va urez o zi/seara placuta, sper sa ma cititi in continuare



10 comentarii:

Silvia spunea...

welcome back :) îmi pare rău pt ce ţi s-a întâmplat :( eu o să te citesc în continuare ;)

Camelcutza spunea...

Buna. Am inteles ca povestea asta s-a mai intmplat si altor blog-uri, in diferite forme. Mie chiar mi-a parut rau cand am vazut ca era suspendat blog-ul. Welcome back!

Anonim spunea...

Bine ai revenit! Mi-era dor sa te citesc.

Mihaela spunea...

Bine ai revenit! De-abia astept sa citesc iar articolele tale. Ma bucur ca ai rezolvat cumva.

Beatrix spunea...

^^Multumesc mult pentru sustinere, mi-a lipsit enorm de mult blogul si persoanele care imi citeau blogul, pentru mine inseamna o oaza de relaxare scriind despre ce imi place cel mai mult.

adizzy spunea...

welcome back si ce template misto ai :D

Sim spunea...

Welcome back !
Am crezut ca te-ai lasat de blog si imi parea rau. Asteptam sa ne scrii si sa ne incanti in continuare >:D<

Ella Gheorghiu spunea...

Hristos a Inviat!Normal ca te citim...dar te si premiem!!!
Te astept pe blogul meu cu ceva soare!

adela sirghie spunea...

bine ai revenit, Mika!
Eu am crezut ca ai suspendat contul si blogul pentru ca ai gasit un job foarte solicitant(si foarte bine platit, evident!) Chiar m-am bucurat pentru tine din acest punct de vedere! xoxo

Beatrix spunea...

@Adela, multumesc pentru bun venit. Ideea este ca in cazul in care gaseam un job solicitant totusi anuntam ca posibil sa nu scriu o buna perioada de timp, dar ma cunosc si stiu ca mi-as fi facut timp. Nu obisnuiesc sa dispar ca magaru in ceata:))

Related Posts with Thumbnails