-->

26.04.2010

Sampon nutritiv cu unt de Mango

Nici nu stiu de unde sa incep cand vine vorba de acest produs. Nu e din cauza faptului ca nu as gasi cuvinte de laude ci nu gasesc nimic care ar putea descrie cat de oribil este acest sampon.
De obicei cand vine vorba de sampon raman fidela unui brand si anume Head & Soulders, plin de chimicale cum o fi insa este singurul care imi indeparteaza matreata si reusesc sa mentin parul curat pana la 5 zile fara exces de sebum. L-am achizitionat deoarece la lucru era o colega care a adus mai multe produse marca Klorane printre care acest hidos sampon era ultimul (vroiam sa cumpar samponul cu urzica Klorane, desi nu stiu daca ar fi fost vreo diferenta). Suna atat de tentant "unt de mango" incat m-a cucerit pe moment.









Ce se spune despre samponul nutritiv cu unt de mango Klorane



Curata parul fara sa-l agreseze.



Lasa parul matasos, suplu si il descurca.
Confera suport cuticulelor.
Actioneaza asupra suprafetei firului de par



Ce cred eu:

-parul este  "suplu si matasos" in prima zi de spalare, a doua zi esti precum Cenusareasa dupa ora 12 noaptea. Parul plin de sebum,turtit, fara volum, luciu si uscat.
-nu prea face spuma sau eu am fost care care nu stia cum sa "umble" cu el
-dupa 2-3 spalari m-am pricopsit cu o matreata de toata frumusetea, aveam coji si mancarimi inca dupa 5 minute de la spalare. Niciodata nu a fost atat de rau (matreata & mancarimi) cand am incercat din intamplare Tony& Guy de la Boots sau cel de la Clear, nici macar ieftinatura de Shauma nu a reusit aceasta performanta incredibil de hidoasa si nefericita.
-avand un pret de 25 ron am spus ca pentru banii aceia sa termin sticla insa ajunsese intr-un asa hal incat imi era rusine sa ies din casa sau sa ma apropii de cineva deoarece literalmente imi curgeau "fulgi" de matreata din cap.  Parul meu a fost bagat urgent la "reanimare" , 2-3 spalari H & S + 2h inainte de spalare aplicare tratamentul "7 Set par 7" si acum parul este asa cum il stiam.

Am citit pe cateva forumuri ca unele fete erau incantate insa eu personal am avut o experienta nasoala cu acest produs marca Klorane. Nu spun ca este un produs ineficient ci doar ca pentru mine nu a functionat toata treaba cu supletea parului (care oricum reprezinta o celula moarta a corpului nostru).  

Nota: 0 din 5

Sursa foto

11 comentarii:

ColourMePretty spunea...

Nu stiu daca e subiectivism sau lipsa documentarii suficiente caci evident nu mi-am permis nici financiar si nici temporal sa testez tot ce se poate.Dar am concluzionat pe baza celor pe care le-am avut de-a lungul anilor ca orice sampon cu fructe are efecte dubioase.Ca de ex matreata sau ingrasare.Eu le evit total.

Beatrix spunea...

@ Ramona J, in perioada aceea am intrat pe blogul tau stiind ca ai avut cateva articole legate de ingrijirea parului si informatiile oferite de tine chiar m-au ajutat:D

ColourMePretty spunea...

Ma bucur daca ti-au fost de folos experientele mele,stiu ce inseamna sa iti vina sa iti iei pielea capului cu unghiile oricat de superficial ar suna problema "mancarimilor".Nu dormeam noaptea si trebuia sa imi controlez fiecare gest ca sa nu cumva sa incep iarasi sa ma scarpin sau sa stau cu mana numai in par.Bine,era si pe fond nervos,insa scuamele si ulterior mancarimea tot cu sampon prescris de dermato le-am inlaturat.
Cred ca maine incerc Orzene,inca nu mi s-a ingrasat parul dar l-am tapat pt o iesire in club si nu-l mai sufar asa.Sper sa nu fiu dezamagita.Ii fac review la sange apoi :)

Ana-Maria spunea...

Si eu sunt dezamagita de Klorane. :(

Unknown spunea...

Păi, în a doua zi, părerea mea e că trebuie să te speli iar :)

Beatrix spunea...

@Ramona J, si eu am de gand sa incerc Orzene insa la fel sper sa nu raman dezamagita, urasc sa fac experimente pe par

@keltoighost, niciodata nu mi-am spalat parul a 2 zi decat in perioada in care foloseam Klorane.
Acuma depinde la ce spalat te referi,cel corporal este "executat" de 2 ori pe zi...

tatiana spunea...

Eu am luat atunci cand aparuse la noi si a fost bun. A doua oara deja am fost dezamagita. Am folosit de curand Biotherme si am fost foarte multumita. Pup

Sim spunea...

Eu am folosit Klorane cu chinina( chiar o perioada indelungata ca eram disperata cu caderea parului). La mine cred ca a functionat (cel putin la vremea aia), dar de cand am inceput sa folosesc produse profesionale nu mi-as mai lua niciodata Klorane( plus ca nici nu e ieftin, acum 2-3 ani am dat 40 si ceva de roni)

scarlett spunea...

"de obicei". Mi-as dori sa fie toata lumea ceva mai atenta cand scrie pe blog. Ma mir de tine, ca ai spus ca esti studenta la jurnalism, si nu este prima data cand vad greseli de ortografie sau punctuatie pe blog-ul tau...

Ale spunea...

Eu orice sampon folosesc ma spal tot a doua zi. Asta demult...de vreo7-8 ani. Asa ca experienta mea cu sampoanele e tot aia, pe principiul whatever works ( not).

Ce am auzit eu cand eram mai mica e ca pentru persoanele cu matreata H&S creaza o oarecare dependenta si ca orice ai incerca dupa el, vei face matreata si va trebui sa revii la el. Nu-mi dau seama cat de adevarat e, dar suna plauzibil din ce ai descris tu.

Beatrix spunea...

@Ale, hmmm cred intr-un fel ca e adevarat. Din momentul in care am folosit H&S nu am mai putut incerca nimic altceva deoarece rezultatul era "matreata si mancarimi". Desi am mai incercat cu succes Schauma insa "iubirea" ramane tot H& S

Related Posts with Thumbnails