-->

30.05.2010

Parfum de fructe

In acest moment pe forumul roz se desfasoara un concurs tematic : Fructe de sezon. M-am cam lasat dusa de val si iata ce mi-a iesit. cu siguranta ar fi mers cu o pereche de gene false insa momentan nu am si am folosit genele mele :))


Sursa de inspiratie









Image and video hosting by TinyPic

Iata ce mi-a iesit





















9 comentarii:

Iulia spunea...

Draguta mai ales "fructa" rosiatica :D

Iulia spunea...

Ps: Bafta la concurs!

verenadoll spunea...

wow culorile sunt foarte frumoase! Cred ca machiajul tau indraznet va fi apreciat, tu ce farduri folosesti? Eu incerc sa gasesc niste farduri colorate bio datorita faptului ca am facut o alergie... vreo propunere?

Beatrix spunea...

@ verenadoll, multumesc pentru compliment :D, in ceea ce priveste intrebarea ta. Farduri bio stiu doar pe cele de la Nvewy Eco si Logona (LifeCare). Ce folosesc eu se numeste paleta 120 culori (faimoasa paleta). Ai incercat fardurile minerale? Este singura posibilitate la care m-am gandit ca ar putea sa iti fie de folos.

Mirela Niculai spunea...

eu cred ca ai mers putin cam departe... :|

Beatrix spunea...

@Mirela, in sensul uratului sau?
Nu aveam de gand sa fac ceva care sa se poata purta oriune si oricand.

verenadoll spunea...

Mersi pentru raspuns mika... dupa ce am dat un search mai aprofundat le-am gasit pe cele de la nvey eco care mi se par foarte ok. Deasemenea acum au si promotie de -50% pe site lor (rangali.ro). O sa-mi comand cateva si o sa-ti scriu despre ele :)

Beatrix spunea...

@ verenadoll, e chiar super oferta:D astept sa imi spui cum ti se par cele de la nvey eco.

verenadoll spunea...

Hey mika! Mi-am luat acele produse bio de machiat de la Nvey Eco. Mi-am luat fondul de ten varianta lichida, cu acoperire medie, este cremos se aplica foarte bine pe fata, nu mai fac cojite in zona T si nu se strange. Exista si o varianta crema, mai compacta care spun ca are acoperire totala. Rujul, mi l-am luat rosuuuu, nu are miros, textura este foarte buna si rezista impecabil foarte mult de buze (dupa ce am baut, am mancat etc. inca era intact pe buze, iar atunci cand se se mai duce, se ia uniform... ceea ce mie mi-a placut foarte mult. Blush-ul are o textura foarte fina,iar culoare I love it, recipientul are si o oglinda daca vrei sa-ti faci retusuri prin masina sau eu stiu unde :). Rimelul, ofera un pic de volum, le alungeste, este un rimel perfect pentru zi de zi. Urmatoarele or sa fie pudra, gel-liner si fard... O sa revin cu comenturi si despre acestea.

Related Posts with Thumbnails