-->

02.06.2010

Adio si ramai cu bine!

Este oficial, ieri a fost  ultima zi ca si asistent relatii clienti. De azi sunt pe alt proiect. Nu imi va lipsi nimeni si nimic, ma mut la etajul 6 si las etajul 5 in urma mea. Toate persoanele dragi mie imi vor fi pe acest nou proiect. Nu voi mai auzi permantele intrebari stresante " Di cee????" , " vreu minutili nationale ca sa apelez in Spania", " imi lipseste un  h, unde a plecat?". Nu voi mai avea de-a face cu parinti imbecili care isi pun copii de 5 ani sa sune la Rel Clienti pentru a afla niste informatii pentru cartela lor. Nu mai trebuie sa ma chinui sa inteleg numele sau sa aud cum o doamna se oftica daca din greseala o numesc "domnisoara". Nu mai am stresul ca am un target de apeluri, gata cu apelurile lungi de 30 minute in care clientul iti povesteste intreaga viata( de cand era copil cu puta in nisip). Clar nu imi va fi dor de "putosii" care cred ca Relatii Clienti este mai nou un serviciu de dating. Bineinteles nu imi va ajunge tensiunea 1000 cand eu vorbesc si clientul se screama pe WC si culmea realizez ca trage (sau nu) apa. Ce sa mai zic de cei care se autosatisfaceau cand eu vorbeam cu ei si cereau sa nu ma opresc ca imediat le vine?!?!?!?! Unde mai pui si amenintarile cu bomba/bataie/blestem si injuraturile. Nu voi mai auzi imbecila fraza " auzi doamna sau domnisoara ,ce esti". Nu voi mai merge acasa cu dureri infernale de cap si nervoasa. Nu voi mai resimti stresul ca trebuie sa ma incadrez intr-un parametru bine definit si stabilit, nu imi va sta nimeni sa imi sufle in ceafa. Nu imi mai va trage nimeni jaluzelele atunci cand aleg sa ma delectez pe geam cand am un apel in ideea ca ma voi relaxa si astfel eu voi fi mai calma pentru un apel ok.
Sunt fericita cu noul salar? Bineinteles ca nu, cum pot considera minimul pe economie la 8 h o fericire de salar? Dar cu siguranta voi fi EU din nou, nu scorpia in care m-am transformat in ultimii doi ani. Nu imi mai va spune nimeni ca sunt putin (mai mult )nevrotica. De cand am aflat de noul proiect pana si pofta de a citi s-a trezit astfel incat citesc 3 carti deodata insa imi amintesc fiecare detaliu din toate. M-am conformat cu situatia si trec mai departe, nu imi pot permite sa imi petrec tot timpul plangandu-ma cat de penal este totul. Mai bine imi canalizez atentia catre altceva. Am proiectul cu cerceii vor mai veni si altele sunt optimista (putin prea optimista).

Consider ca pentru a fi asistent relatii clienti in care acestia din urma te suna pentru a reclama ceva este una dintre cele mai grele job-uri si aici ma refer din punct de vedere psihic. Daca esti genul de om care spune verde in fata si ai un caracter explosiv e clar, nu aplica pentru acest job. Cauta altceva!

Probabil multi cand suna la acest serviciu  merg pe principiu " clientul nostru, stapanu nostru" si cred ca pot striga cat ii tin glandele dar trebuie sa stiti ca persoana din receptor nu e direct respunzator pentru ceea ce  se intampla. Da, trebuie sa respecti clientii dar respectul trebuie sa vina si din partea lor (cred eu ), fiind o simpla logica de cei 7 ani de educatie elementara. Job-ul acesta mi-a schimbat viata din multe puncte de vedere asta fiind singura calitate. Te face sa vezi lucrurile altfel. 








6 comentarii:

Camelia Bucur spunea...

ca agent relatii clienti care nu a avut contact cu telefonul, cred ca mi-ar placea sa incerc:D
macar mai schimb ceva:P

Beatrix spunea...

@Camelia, si mie mi-a placut la inceput pana am ajuns sa nu mai suport oamenii. Stupiditatea,ignoranta era ceva la ordinea zilei. Este una sa ai de-a face cu aceste lucruri saptamanal si alta sa auzi aceleasi tampenii la fiecare 2 minute timp de 8 h :))

Sim spunea...

Nu cred ca as rezista o luna la jobul care l-ai avut. Mult succes la noul loc :)

A spunea...

Am lucrat pe telefon 2 ani pentru clienti din UK care au si ei maniile lor. De cate ori imi venea sa-i strang de gat n-ai idee :). Insa imi place domeniul la nebunie. De alti doi ani sunt pe o pozitie de management si crede-ma ca uneori chiar mi-e dor de telefoane. Ne mai strangem cateodata si depanam amintiri de genul iti mai aduci aminte de ala cu care ai stat 10 min sa-i explici unde e desktopul?!

verenadoll spunea...

Stiu cum este sa pleci de la un loc de munca si sa te simti efectiv eliberata de tot. Insa vad ca noua pozitie iti ocupa mai mult timp, fiindca n-ai mai postat nimic :p. Vroiam sa te intreb, intr-un moment de criza, tu ce metoda de epilat folosesti. Fiindca n-am mai ajuns la cosmetica si un epilator momentan nu mi-l permit. Te pup

Butterfly spunea...

Bravooo!!! Stiam eu ca vei scapa mai devreme sau mai tarziu, sper ca noul proiect sa te linisteasca si cine stie, poate gasesti altceva mai bun, sa ai si satisfactii materiale
xoxo

Related Posts with Thumbnails