-->

21.06.2010

Quick tip: Cum sa "tratezi" balonarea




Azi am ajuns frumos acasa am mancat o supita si deja simteam ca am mancat o oala de 5L de supa. Balonarea nu a intarziat sa apara. Urasc acea senzatie, imposibilitatea de a respira nu este ceva ce mi-as dori sa simt mereu. Bineinteles ca exista sute de pastile care te pot ajuta insa eu sunt satula sa ma tot tratez cu niste pilule care oricum ma ajuta la o problema insa imi creaza alte zeci de probleme. Citisem eu undeva ca pentru a evita balonarea chinezii beau in timpul mesei(sau dupa) ceai verde fierbinte. Asta contrazicea tot ce stiam pana acuma si anume ca nu este bine sa bei apa/ceai in timpul mesei sau chiar imediat dupa ce ai mancat. Prin urmare mi-am facut un ceai fierbinte, am baut linistita ceaiul meu si in 10 minute ma simteam ca si cum nu as fi mancat nimic.

Prin urmare daca experimentati aceasta groaznica senzatie de balonare nu fugiti la farmacie pentru a va indopa cu pastile, fierbeti putina apa, adaugati ceaiul in pahar si beti cu grija, fara graba. Va promit ca senzatia va disparea rapid in maxim 10-15 minute!





3 comentarii:

Anda Zelenca spunea...

foarte interesant! bine de stiut:D
trebuie sa-mi iau ceai verde ca n-am mai cumparat de mult timp ;))

Sim spunea...

E musai sa fie fierbinte oare? Multumesc frumos pentru sfat; abia astept sa incerc si eu.

Beatrix spunea...

@ Sim daca consideri ca nu poti sa il bei fierbinte atunci iti recomand sa pui apa pe foc aproximativ 2 minute la foc mare. Eventual incerci cu degetul daca apa e destul de calduta pentru tine.

Related Posts with Thumbnails