-->

22.10.2010

Carti online partea 1

Imi place sa citesc si deseori ma regasesc citind cate 3 carti deodata, de cele mai multe ori raman doar cu dorinta de a citi deoarece nu tot timpul sunt fonduri suficiente pentru a imi permite sa cumpar o carte. Cand ajuns intr-un supermarket sau intr-o librarie pierd minute (daca ar fi dupa mine as sta si cu orele) intregi uitandu-ma la carti. Fiecare parca ar tipa la mie sa o salvez de pe nemilosul raft, sa o duc acasa si sa o iubesc (adica sa o citesc) iar mie mi se rupe inima cand plec de acolo stiind ca nu am putut face nimic ca sa salvez acea carte de pe raftul nemilos.

Asa cum am promis voi intocmi o lista cu librariile online care ofera preturi aceptabile si promotii. Nu exista o ordine anume.


  • Nemira.ro - va recomand cu caldura aceasta editura. Exista carti pentru toate bugetele.Se poate face si plata online cu cardul, daca considerata ca va este mai usor.
  • Nemira.ro/ebooks - "Prima librarie de ebooks din Romania", momentan sunt putine titluri insa preturile la cartile deja postate sunt chiar ok
  • Litera.ro - nu ofera reduceri prea des insa daca ii aveti pe facebook exista posibilitatea sa aflati de noile promotii 
  • Publica.ro - printre putinele librarii online de specialitate. PR, Marketing, Economic, Cutomer Care, Design si multe alte domenii de interes.
  • Libraria Libertas.ro  - ofera discount la diverse edituri, reduceriile sunt listate sub "Domenii" in stanga.
  • Okian.ro - un amalgam de edituri, carti pentru toate gusturile, engleza si romana
  • Polirom.ro - reducerile sunt putine. Exista o biblioteca online unde veti regasi cateva titluri de carte pe care puteti sa le downloadati gratuit.
  • Libraria Humanitas - exista oferte speciale "5 ron","8 ron","9 ron","10 ron".Humanitas in general este o editura complexa.
  • All.ro - "happy hour" intre orele 20:00 - 21:00
  • Editura Arania - o editura cu un site rudimentar as spune eu, merita mai multa atentie avand in vedere ca preturile se situeaza undeva intre 10 - 25 ron.



Momentan aici ma opresc, promit sa revin si cu partea a 2-a. In cazul in care stiti voi alte site-uri cu oferte la carti nu ezitati sa imi trimiteti un mail pe adresa lil_lady_beea@yahoo.com sau lasati un comentariu la acest articol.

4 comentarii:

Katrina spunea...

Cei de la elefant.ro au o oferta misto. Cumperi doua carti si platesti doar una. Am scris aici mai multe detalii http://www.katrina.ro/elefant-ro-librarie-online-cu-super-oferta.html

yanmaneee spunea...

goyard handbags
supreme outlet
golden goose
golden goose sneakers
yeezy
supreme
golden goose sale
goyard
adidas yeezy
supreme clothing

Unknown spunea...

click for source replica designer bags visit site gucci replica handbags go to the website replica ysl

teshayt spunea...

e9p39r0s58 z7s05p3g34 t9c40b9z66 p7w91c3r95 r3q94b5c51 u2x05l4i16

Related Posts with Thumbnails