-->

22.10.2010

Giveaway by thingsbyms.blogspot.com

Sa ridice mouse-ul cea caruia nu ii plac aceste concursuri in care primesti produse pe gratis. Nu cred ca exista astfel de persoane. Va plac produsele Phyto? Va tenteaza dar nu aveti posibilitati materiale, ei bine acum aveti sansa sa castigati cateva produse Phyto puse la dispozitie de Mihaela si anume:


- Sampoanele - PhytoBrush , PhytoNectar , PhytoCitrus , PhytoJoba
- 2 Masti - PhytoCitrus si PhytoJoba
- 1 Balsam Leave In - PhytoDefrisant
- 3 Uleiuri - PhytoNectar , Polleine si Ulei D'Ales




Tot ce trebuie sa faceti este sa "trimiteti detaliile de contact ( mail , adresa si nume prenume , mobil ) la thingsbyms@gmail.com si faceti un mic rezumat al produsului PHYTOPOLLEINE    
 ( click pe denumire pentru detalii ) ? .
Cele mai interesante/ hazlii / documentate rezumate le voi posta pe blog si vor primi automat CUTIA CU BUNATATI iar restul vor fi inscrisi in cursa pentru cele 5 premii pe care le ofer . Perioada concursului 2 SEPTEMBRIE - 31 OCTOMBRIE 2010 ."
De asemenea puteti castiga automat Concentratul protector si hidratant de la 3Chenes daca:




1.Postati un anunt de giveaway cu un link catre blogul meu .
2. Urmariti blogul si pe privat trimiteti un email la adresa : thingsbyms@gmail.com cu adresa blogului vostru si datele de contact ( necesare pentru trimiterea coletului - adresa , nume si prenume , numar de telefon ) . Va rog sa imi trimiteti si linkul de postare de pe blogul vostru .
3 . La data primirii produsului astept un email de confirmare . 
4. La 2 saptamani dupa primirea coletului trebuie sa postati un review al produsului .
Astfel de campanii vor mai avea loc asa ca va rog mare atentie la termenele de postare si la respectarea celor 4 puncte de mai sus . 
IMPORTANT : DATORITA NUMEROASELOR SOLICITARI AM SA INTRODUC INCA O REGULA : SE POT INSCRIE BLOGGERITELE CARE AU BLOGUL ONLINE DE MAI MULT DE 3 LUNI SI AU CEL PUTIN 10 POST-URI . ACEASTA REGULA NU SE APLICA RETROACTIV IAR ACELEA DINTRE VOI CARE DEJA AU PRIMIT CONFIRMAREA MEA PRIMESC IN CONTINUARE PRODUSUL . SPER CA NU V-AM SUPARAT !!

Text-ul citat este preluat de pe http://thingsbyms.blogspot.com

1 comentarii:

MS spunea...

Buna ... este gata review-ul la 3chenes ?

Related Posts with Thumbnails