-->

02.11.2010

Body Shop Romania Online

Poate sunt singura poate care nu stia aceasta noutate insa The Body Shop Romania are magazin online. Nu este unul dintre acele magazine online romanesti, bantuite si fara actualizari recente. De obicei nu frecventez The Body Shop, tocmai de aceea preturile imi par a fi destul de acesibile. Am observat ca au postat si noile colectii in materie de cosmetice, sincer nu stiu daca colectiile postate sunt chiar ultimele aparute. Site-ul este usor de acesat, nu te pierzi prin linkuri (adica sa nu gasesti ce cauti cautand prin tot felul de categorii/tag-uri) si se incarca repede pagina. Ultima data cand am cautat The Body Shop Romania site-ul era in constructie, acum la vederea acestuia sunt placut surprinsa. Din lipsa de "cos de cumparaturi", momentan, comenzile se pot face prin telefon.

Mai jos am atasat cateva poze ale unor produse care mi-au placut si as fi interesata sa le cumpar:

Face and Cheek Powder, 01 Chestnut - 79 ron - Colectia Autum trend


Colourglide Lip Colour, 72 Soft Siena -  49 ron


Nature's Minerals- Blusher Brush, 32 ron

Ce experienta ati avut cu The Body Shop?



5 comentarii:

Anonim spunea...

Ma bucur ca au creat si versiunea romana. :) Imi place si mie pensula pentru blush.

adizzy spunea...

well eu nu stiam de magazin, so ty de share :) pensula aia arata chiar bine..poate vorbesc cu mos craciun, ca a mea pensula a inceput sa zgarie :(

Ana-Maria spunea...

Nici eu nu stiam de magazinul online. :) Imi plac f mult produsele lor. :X

Mihaela spunea...

Nici eu nu stiam de magazinul online. Am incercat acum cativa ani cateva creme de corp sau geluri de dus si am fost foarte multumita dar dupa aia s-a inchis respectivul magazin...si nu am mai avut de unde cumpara produsele lor.

Anonim spunea...

Vad ca au cos de cumparaturi acum.

Related Posts with Thumbnails