-->

30.04.2010

L'occitane Foaming Rice Cleanser




In luna ianuarie revista Cosmopolitan venea impreuna cu mostre din partea brandului L'Occitane. Eu am dat peste spuma demachiante cu extract de orez rosu, intr-o sticluta de 50 ml. Consider ca este o mostra destul de generoasa. Pana acum nu am incercat nimic de la L'Occitane si astfel ca aceasta mostra a reprezentat o perfecta ocazie sa incerc brand-l si sa imi fac o parere.

Iata ce spun ei ca face:
Imbogatit cu zinc, extract de orez rosu si otet din orez rosu, acest produs in contact cu apa produce o spuma fina care elimina perfect orice urma de machiaj, impuritatile si excesul de sebum.

Ce cred eu despre produs:

Avantaje
1.       Avand in vedere ca este o spuma intradevar curata perfect tenul, il lasa fara nici un fel de impuritate (testat!) iar tenul devine foarte fin.
2.      este perfect pentru tipul de ten mixt sau gras
3.      este non comedogenic
4.      mirosul nu este unul suparator ci mai degraba placut
5.       este suficienta o cantitate asemanatoare unui bob de mazare pentru a curata intreaga fata
6.      nu este nevoie sa aplici de 2 ori spuma pe fata deoarece 1 singura data este suficienta pentru a curata fata
7.      impiedica aparitia sebumului in zona T, dimineata am crezut ca ceva nu este ok :) cand am observat ca nu am pic de sebum pe fata

Dezavantaje
1.       folosit timp indelungat poate duce la uscarea tenului chiar daca spun ei se preteaza pentru tenul mixt sau gras.
2.      pretul conform site-ului din US este de 20$ insa cine stie cat de triplata este suma la noi


Nota: 4 din 5 doar pentru uscarea tenului la o folosire indelungata




27.04.2010

Servetele demachiante Skin Moisture -Elmiplant

Acum cateva saptamani am citit pe blogul Adelei un review despre servetelele demachiante din gama Skin Moisture de la Elmiplant. A fost destul de convingatoare cu acel review asa ca am pornit la vanatoare pana am gasit exact aceleasi servetele.

Ce se spune despre produs:

-Curata eficient tenul cu un cocktail reconfortant de ingrediente active naturale
-nectarul de Gutuie este un ingredient care mentine echilibrul optim de hidratare al pielii
-vitamine E din compozitie intretine frumusetea pielii fiind un agent antioxidant cunoscut pentru proprietatiile sale reparatoare
-sunt destinate tenului normal/mixt
-pachetul vine cu 25 servetele







Ce cred eu:
-au un miros divin
-pret accesibil: 8-9 ron
-imi place faptul ca nu sunt extrem de imbibate, cand stergi fata nu ai senzatia ca te-ai spalat cu apa
-curata extrem de bine
-hidrateaza pielea, ar putea sa fie si un substitut oarecum pentru crema hidratanta zilnica
-servetelul este destul de mare atsfel ca acopera o portiune mai mare a fetei
-cele 2 fete ale servetelului pot fi folosite astfel: partea crestata ajuta la curatarea tenului iar ce-a de-a doua fiind plata sterge tot ce poate zona crestata a lasat.
-nu este un bun demachiant pentru zona ochilor in sensul ca rimelul nu se dizolva daca presezi servetelul de gene

Dupa multe incercari pot spune ca topul servetelelor demachiante pentru tenul mixt este urmatorul:

1.Servetele demachiante Skin Moisture -Elmiplant
2.Servetele demachiante Cleanic (se gasesc in Kaufland deseori la promotii de cate 2 pachete la 9 ron)
3.Servetele demachiante Garnier (cred ca erau cu green tee)
4.Servetele demachiante L'oreal

Nota: 5 din 5



O zi de primavara

Este deja ora 15 si eu inca nu m-am pregatit, mereu fac la fel. In ultimele 10 minute ma gandesc ca nu stiu cu ce sa ma imbrac, nu am idee ce machiaj sa adopt sau ce frizura. Oare sa port colanti azi?Roz e bun pentru ochi azi?Parul strans sau prins?Nici oglinda nu ma ajuta, deciziile intarzie sa apara. Este deja 15 si 11 minute, am plecat pe jos pana la locul intalnirii. Este atat de frumos afara incat as vrea sa fie mereu asa, nici prea cald nici prea frig, potrivit. Ma "trezesc" mergand repede si nu am de ce, as ajunge mult prea repede si stiu ca voi sta inca 15 minute sa astept sa ajunga. In fata mea 4 adolescente dintre care doar una avea ghiozdan iar in acel moment tot trecutul relationat cu liceul mi-a strabatut mintea. Nostalgia de a fi fara grija zilei de maine imi cuprinde fiinta, era placut sa ai acele probleme adolescentine ca si cum ce ti se intampla este atat de rau incat nimeni nu te poate intelege, doar tu intelegi si restul doar te contrazice de dragul de a nu fi de-acord cu tine. Am atatea amintirii din ultimul an de liceu incat uneori imi vine sa dau timpul inapoi putin doar putin sa mai am parte de acele momente pline de adrenalina cand fugeam de la scoala, imi vreau linistea inapoi, zambetul si prietenii sau poate nu.
Am ajuns in locul intalnirii, stau frumos pe treptele Catedralei si un tip se uita la mine ca si cum ar asista la un blinde date (al meu blinde date). Inca odata admir cat de frumos este centrul orasului, inspir adanc si inchid ochii. Ce simt? Liniste si privesc frumosul. Vad Opera Romana, vreau din nou sa merg la teatru. Ador mirosul placut din incinta teatrului. Mereu acelasi parfum si senzatia de bucurie. Privesc oamenii si ma intreb oare ce gandesc, care le este povestea, unde merg oare, la ce viseaza, sunt tristi sau fericiti?
Gata! A venit, il vad si zambesc cu gura pana la urechi si din toata inima. In mintea mea incerc sa imi explic pentru a nu stiu cata oara de ce? De ce dupa 3 ani inca mai zambesc cand il vad, chiar daca poate ne-am certat si acum ne vedem din nou apare acel zambet larg si plin de iubire pe fata mea. Nu pot rezista sa nu ii zambesc, simt cum as vrea sa ii spun ce inseamna pentru mine dar cuvintele nu isi au rostul, chiar nu ar putea sa redea tot ce simt pentru el. Imi zambeste inapoi, ma saruta si nu intarzie sa apara imbratisarea calduroasa, plina de iubire, cea pe care am astepta-o in acele 15 minute.
Fiecare intalnire incepe la fel, fluturasi in stomac si un zambet. Ne uitam la masini intrebandu-ne de ce nu avem si noi una. Nu avem pentru ca banii lipsesc cu desavrasire dar asta nu ne impiedica sa fim fericiti. Un trecator nervos . De ce oamenii nu incearca sa fie mai calmi?

Ne plimbam si ma gandesc cat de norocoasa sunt deoarece il am si ma are. Nu avem nevoie de nimic altceva, nu imi pasa unde sunt atata timp cat suntem impreuna. Cine suntem? Doar doua persoane indragostite pentru care  clipa din acel moment este tot ce conteaza, pretuim fiecare minut petrecut impreuna pentru ca asa suntem noi, acum.
Este placut sa vezi cum persoana iubita se maturizeaza langa si impreuna cu tine, sa stii ca tu esti cea langa care el a devenit din baiat in barbat. Este placut sa iubesti si sa fii iubit. O zi de primavara este ca viata, cand caldura este atat de puternica incat nu mai poti suporta si simti ca te sufoci intervine frigul. Te tine rigid pe moment insa astepti din nou caldura.







26.04.2010

Sampon nutritiv cu unt de Mango

Nici nu stiu de unde sa incep cand vine vorba de acest produs. Nu e din cauza faptului ca nu as gasi cuvinte de laude ci nu gasesc nimic care ar putea descrie cat de oribil este acest sampon.
De obicei cand vine vorba de sampon raman fidela unui brand si anume Head & Soulders, plin de chimicale cum o fi insa este singurul care imi indeparteaza matreata si reusesc sa mentin parul curat pana la 5 zile fara exces de sebum. L-am achizitionat deoarece la lucru era o colega care a adus mai multe produse marca Klorane printre care acest hidos sampon era ultimul (vroiam sa cumpar samponul cu urzica Klorane, desi nu stiu daca ar fi fost vreo diferenta). Suna atat de tentant "unt de mango" incat m-a cucerit pe moment.








25.04.2010

Terapia prin moda cu Karl Lagerfeld

Recent am dat peste revista Bazar din martie 2009 in care cunoscutul designer Karl Lagerfeld oferea un interviu care dupa parerea mea este plin de sfaturi utile. Lucruri pe care multe femei le desconsidera sau exagereaza atunci cand vine vorba de moda sau frumusete. Bineinteles ca multe veti spune ca fiecare are dreptul de a-si forma stilul, fiecare face cum doreste fara sa urmeze reguli. Acestea din urma deseori exista doar ca sa fie incalcate. Cred in libera exprimare dar mereu exista o limita si aceea este de a nu agresa "ochiul" publicului in mod grotesc.
Mai jos doresc sa va impartasesc si voua o parte din acel interviu iar concluziile, ei bine fiecare este liber sa si le formeze asa cum doreste.

"Harper's Bazar: Recesiunea ma face sa nu pot dormi noaptea. Sotul meu imi spune ca trebuie sa-mi reduc chletuielile, dar eu am temeri referitoare la un buget limitat de cumparaturi. Pot sa arat sic daca imi cumpar lucruri ieftine?
Karl Lagerfeld: Cel mai important lucru este sa dormi bine. Incearca sa ai vise frumoase, fara cosmaruri legate de recesiune. Nu folosi niciodata cuvantul ieftin. In ziua de azi, oricine poate arata sic in haine care nu costa mult. Poti gasi haine bine croite la orice nivel si poti fi cea mai sic femeie din lume imbracata doar intr-un tricou si in jeansi. Nu te folosi de hainele scumpe pentru a-ti masca nesigurantele personale. Fii mandra de tine si nu doar pentru ca porti haine scumpe de designer. Sunt minunate insa multi omeni sunt fericiti si fara ele. Tu contezi in primul rand,  pe urma hainele. Reinventeaza combinatii cu lucrurile pe care le ai deja. Evolutia este secretul pentru a ajunge la etapa urmatoare.

H.B: Sunt  cu capul in nori. Mereu imi fug gandurile la urmatoarele

19.04.2010

Sneak Peak: Proiect handmade

De aproximativ 1 luna lucrez la un proiect handmade care s-a "nascut" din pasiunea mea pentru accesorii. Sunt inca la inceput , nu sustin ca sunt profesionista si ca am facut din prima modele extraordinar de clean. Momentan sunt stangace insa in timp ma voi perfectiona. Don't judge the sloppy photos :D.
Pentru a le viziona in marime mare dati click pe imagine.











17.04.2010

Bioten By Elmiplant cu miere si cimbrisor


Acum 2 zile am pornit spre Auchan cu gandul sa imi procur noi servetele demachiante de la Elmiplant gama Skin Moisture pentru tenul mixt. Review-ul Adelei a fost atat de convingator plus ca reprezenta un motiv in plus ca sa incerc produse de la Elmiplant.
Trebuie sa spun ca am fost surprinsa de pretul extrem de accesibil al produselor de la Elmiplant. M-am gandit ca daca tot am luat demachiantul nu ar strica sa cumpar si crema din aceasi gama insa norocul nu a fost de partea mea si singura crema disponibila tipului meu de ten a fost cea din gama Bioten.

Conform ambalajului Elmiplant sustine ca aceasta crema hidratanta de zi cu cumbrisor si miere face urmatoarele: 
  • O combinatie unica de miere de albine si ingrediente naturale atent selectionate care iti vor hidrata tenul cat mai delicat
  •  Mierea, un agent nutritiv natural, contribuie la mentinerea echilibrului optim de hidratare al pielii, in timp ce-i sporeste rezistenta. Contine o varietate de vitamine si minerale care asigura tenului nutritia necesara si elasticitatea
  •  Cimbrisorul mentine echilibrul apei la nivelul tesuturilor si purifica tenul. In acelasi timp, ajuta la pastrarea unui aspect sanatos al tenului.
  •  Hidratare 24 h

Atunci cand vine vorba de o crema hidratanta imi dau seama daca este buna de ceva dupa 2-3 zile poate chiar si intr-o singura zi. 
La o astfel de crema urmaresc hidratarea mai ales in zona nasului unde se pare ca se prezinta inopinantele scuame. Sa nu lase o pelicula grasa pe fata si cel mai important este sa imi controleze secretia sebumului cat de cat (macar 4 h).

Ce cred eu despre Bioten by Elmiplant cu miere si cimbrisor:

  •    Ambalajul de 50 ml ar putea sa va dezamageasca insa nu aveti nevoie de foarte mult produs pentru a acoperi intreaga fata deoarece consistenta se aseamana cu un lapte demachiant.
  •    A re un miros extrem de placut
  •    Hidrateaza cu succes pielea uscata din jurul nasului
  •   Testat!! Controleaza secretia de sebum pana la 6 h prin urmare si fondul de ten se va pastra mai mult. Asta bineinteles daca nu cumva va intalniti cu  prietenul/sotul vostru si da jos tot ce ai de pe fata :)). Pe ambalaj nu scrie ca ar controla excesul de sebum dar ma gandesc ca in general cremele pentru tenul mixt cam asta fac.
  •    Pretul este de 10 ron, extrem de decent pentru un produs care a reusit sa imi controleze excesul de sebum mai mult de 1 h.


Desi nu stiu cat de natural este acest produs dar il recomand cu caldura acelor persoane care au un buget redus dar totusi vor sa achizitioneze un produs bun.
Din cate stiu eu produsele Elmiplant se gasesc cam in toate supermarketurile/farmacii/Plafare. La o simpla cautare pe Google veti gasi o multime de magazine online care va pot furniza produsele acestui brand, pretul bineinteles difera.

Nota: 5 din 5


Sursa foto

15.04.2010

Noutati E.L.F UK



Se pare ca de curand cei de la  ELF UK au introdus pe site o noua serie de kit-uri din care 2 sunt pentru ochi iar 1 este pentru buze.
Un astfel de kit poate fi util persoanelor care doresc sa detina o gama restransa de culori fara sa se mai gandeasca la un loc de depozitare mai extins. Reprezinta o varianta practica atunci cand alegi sa faci cadou cuiva un produs cosmetic insa nu stii cu exactitate ce sa achizitionezi. Pretul acestui kit este de 6 lire. 










Momentan kit-urile nu sunt disponibile pe site-ul din RO insa cel din UK are shipping catre toate tarile membre UE iar costul este unul aceptabil adica 3,95 lire pentru  Standard European  Airmail service cu livrare intre 7-14 zile lucratoarePentru o comanda de peste 40 lire livrarea este tot de 3.95 lire insa vine mult mai repede adica aproximativ 3-5 zile lucratoare.


Sursa foto

MAC Cosmetics Review

Incep prin a spune ca acest blog e o realizare pentru mine si spun asta deoarece am ajuns sa cunosc persoane dragute si care in timp au ajuns sa imi fie dragi. Pana acum nu am avut nici un comentariu impertinent, de aceea pentru mine acest blog este o oaza de liniste, un drum catre civilizatie. Prin intermediul blogului am ajuns sa o cunosc pe Andra pe care am rugat-o sa ne impartaseasca putin din experienta ei cu MAC Cosmetics. Am ajuns sa o cunosc cat de cat astfel incat stiu ca nu ar spune ceva de bine despre un anume brand doar pentru ca si altii au spus asa. Eu chiar am incredere in recomandarile ei si pentru ca a incercat mai multe produse decat am incercat eu pana acuma :))


" M.A.C  Cosmetics este un brand renumit pentru calitatea superioara a produselor care sunt considerate un fel de roialitati in domeniul make-up. Desigur daca ai ceva experienta in domeniul asta u know what I’m talkin’ about.
De cateva luni tot incerc sa imi procur ceva produse de la M.A.C pentru ca, zic fetele, ar fi extraordinar; zis si facut am incercat intai sa cumpar de pe okazii.ro care ATENTIE!!!! exista probabilitatea sa dati peste preturi exorbitante si aici nu e vorba numai despre produsele MAC.Uneori este mai ieftin  sa le cumparati din alta tara, e mult mai cheap si produsele sunt incomparabile din punct de vedere calitativ. Bun, atunci  m-am gandit sa trimit un mail reprezentantei din MAC Cosmetics  UK  si sa ma plang de discriminar, ca la noi nu se gasesc, am intrebat  de ce sa nu se gasesc (noi romancele oricum suntem mai frumoase decat englezoaicele) anyway

11.04.2010

Sufrageria

Acum 1 an am scris un text haios dar care oarecum reflecta realitatea. Ce te faci atunci cand intr-o zi in care lenea ti-a invadat sufletul, stai cu partenerul la fel de plictisit de viata in pat si mutati canalele de la TV atata de repede incat nici nu apuci sa vezi pe ce program ai nimerit, ajungi in acel moment sa te pricopsesti cu niste musafiri neanuntati?Pe langa ca sunt neanuntati stii ca stau in vizita pana uita de ei si mereu au cate o barfa de spus si tu tot ce vrei este sa te pui naibii din nou in pat si sa taci, de atata lene si plictis nici sa vorbesti nu ai chef. Blestemi momentul in care ai deschis usa fara sa te uiti pe vizor, ai deschis stiind ca vine pizza ca deh cine sa mai gateasca.


"Bun venit la noi in sufragerie, aici cu totii suntem mai veseli suntem inconjurati de superficialitate, pretindem a fi ceva ce nu vom fi niciodata. Zambim si asta ne face si mai falsi. Va oferim o cafea, un suc sau apa si ceva chipsuri pe langa ca sa nu spuneti ca nu suntem ospitalieri. Suntem ospitalieri sau asa vedeti voi. Ne gandim ce minciuni sa va mai spunem, depinde cum sunteti si voi
-daca sunteti fericiti noi vom fi suparati si tristi,de ce sa nu fiti si voi ca noi
-daca sunteti tristi va aratam cu multa mandrie cat de “bine” ne merge si vom zambi sau rade cu gura pana la urechi va vom afisa un ranjet fals.

Ne gandim ca atunci cand veti pleca acasa (speram ca asta sa fie cat mai repede) sa va roada invidia. In sufragerie am pus ostentativ obiectele cele mai pretioase,am golit dormitorul ca sa va aratam ca sunteti niste nimicuri si ca trebuie sa fiti mandri ca va suntem cunostinte. Nu va suntem prieteni, pentru ce sa fim prieteni cu voi sunteti doar niste muritori de foame(nu ca noi nu am fi)!

Bine ati venit in sufrageria noastra unde totul este roz si daca cumva indrazniti sa aduceti ceva negru la noi in sufragerie va alegeti cu o barfa pe la spate, in frumosul nostru hol..ooo..dragul nostru hol- este locul unde nutrim barfele, vrem sa va dam cu tava in cap cand cereti ceva de la bucatarie desi vedeti clar ca am facut déjà 4 drumuri sufragerie-bucatarie. Si cat va injuram pe la spate -oops era sa ne prindeti v-ati intors cu acel zambet , stim noi ca este fals, degeaba vreti sa ne demonstrate ca la voi chiar totul este perfect.Noi v-am vazut in sufrageria voastra si nu pareati atat de perfecti. Noi va mintim pe voi dar voi ce motive aveti??

Va vedem flamanzi ce ne place. Va spunem ce am mancat la restaurant(sau la bucatarie) ce am pregatit,ce vrem sa pregatim si toate astea ca sa muriti de pofta. Stim ca va este rusine sa spuneti ca vreti si voi de aceea va intrebam daca nu vreti sa gustati(stim ca veti refuza).
Devine plictisitor cu voi la fel ca fiecare vizita, stati pe capul nostru pana la 1 dimineata, noi cascam dar voi de-al dracului nu plecati. Este greu sa purtam o conversatie cu voi cand déjà am epuizat toate subiectele posibile. Acum ca sa ne plictisim si mai mult ne impartim femeile cu femeile si barbatii cu barbatii-da stiu si mai plictisitor. Gizz cat de lene imi e sa te ascult femeie dar cu toate astea iti zambesc tu te plangi ca nu te mai intelegi cu al tau, il vorbesti pe la spate ba ca e gras ba ca nu te mai satisface, ba ca nu mai e ca inaint si eu..ooo eu ca sa iti infig pumnalul iti arat tabloul meu de viata. La noi totul este mai bine ca la inceput, ne iubim el nu este gras  sau chel, imi aduce flori tot timpul 
-“Da unde sunt fata?” 
Vai de mine..tu chiar gandesti!!!
-“S-au ofilit..stii cum e acuma,foarte cald,oricum imi aduce maine altele!”
 ete na ca ti-am inchis gura pe care nu trebuia sa o deschizi din momentul in care iai propus grasului tau sa veniti la noi. Ne era foarte bine in dormitorul nostru sumbru, ne uitam plictisiti la TV si nu trebuia sa ne dezbracam de pijamalele rupte si murdare, trebuia sa veniti voi ca sa ne scoateti din lenea noastra si pe deasupra sa va si zambim si efortul suprem sa vorbim cu voi.

Se face ora 3 dimineata bun venit la noi in sufragerie,unde voi ne-ati invadat spatiul intim cu berea voastra si rasetele voastre..draq nu aveti casa oamenilor???

Este ora 3 si 1 minut 
-“Ma inseala” 
-“Cum???” 
-“Georgica hai acasa nu vezi ca esti beat?”
- “Esti nebuna femeie,hai sa mai stam”
Oare ce am facut sa va avem pe cap atata???Gata,am ascuns tot ce va mai tinea aici..BAUTURA!!
In sfarsit ati plecat,ne putem intoarce la sumbru nostru dormitor

Asa este la noi in sufragerie,fiecare invitat nu este bine venit,toti suntem falsi pentru ca daca nu am fi nu ati mai avea nici voi si nici noi ce barfi.


PS: Voi ati observat cum unii oameni investesc mii de ron pentru a moderniza sufrageria dar dormitorul este cea mai nasoala camera din casa?:)) Un pat si un dulap.

Sursa foto


08.04.2010

40 beauty question

Am vazut la Oana si pe youtube acest tag si acum ca nu am ce face m-am gandit sa raspund la intrebari, mi se pare fun 


Hai sa incepem


1. De câte ori îţi speli faţa pe zi?
Doar 1 data pe zi


2. Ce fel de ten ai?
Mixt cu tendinte de ten gras iar iarna mixt cu tendinte de ten uscat.


3. Cu ce îţi cureţi faţa?

Gelul de curatare combinat cu apa de la robinet imi usuca in draci pielea si prin urmare folosesc doar lapte demachiant sau cea mai comoda metoda este cea cu servetelele umede

4. Ţi-l exfoliezi?
Da o data pe saptamana sau chiar de 2, depinde cum imi amintesc


5. Ce brand obişnuieşti să foloseşti?
Inca nu am gasit brandul careia sa ii fiu fidela.


6. Ce cremă foloseşti?

Deocamdata niciuna, intentionez sa achizitionez de la Uriage-emulsia matifianta

7. Ai pistrui?
Da, pe nas si putin pe obraji dar nu extrem de vizibili. Iarna mai ca nu se vad. Mie personal imi plac si nu as face nimic ca sa ii indepartez.


8. Foloseşti cremă pentru ochi?
Momentan nu, sunt sensibila in zona ochilor si inca nu am chef de experimente in aceasta zona


9. Ai fost sau eşti predispusă la acnee?
Da, din adolescenta si de aproximativ 4 luni am reusit sa inving lupta contra acneei cu Zynerit.


10. Ai avut vreodată nevoie să foloseşti Pro-Active?
Da,insa nu am incercat deoarece nu era tocmai pe bugetul meu acest produs


11. Ce fond de ten foloseşti?
Color Adapt de la Max Factor


12. Dar anticearcăn?
Nu folosesc, deşi aş avea nevoie.


13.Ce nuanţă a pielii ai?

Albă cu tonalitate neutra cred..sincer sunt confuza la chestia asta. 

14. Ce crezi despre genele false?
Sunt ok, le mai folosesc in machiaje speciale insa la genele mele lungi la ce mai imi trebuie gene false:)

)15. Ştii că trebuie să îţi schimbi mascara o dată la 3 luni?
Dar dar nu arunc tubul pana nu termin produsul.


16. Ce brand de mascara foloseşti?

Max Factor, Rimmel London, Oriflame

17. Sephora sau Mac?

Foarte interesant e faptul ca Timisoara, un oras mare nu are Sephora dar nici ca mi-ar lipsi vreunul dintre magazinele din intrebare:))


18. Ai un card Mac Pro?
Cum să am dacă nu sunt magazine în România?


19. Ce instrumente pentru machiaj foloseşti?
Pensule si degetele, uneori pot face machiaje mai frumoase decat cu pensule


20. Foloseşti bază de machiaj sau primer pentru ochi?
Da, folosesc baza de machiaj de la Manhattan


21. Dar pentru faţă?
Nu.


22. Care este culoarea de fard preferată?
Observ ca in ultima perioada apelez la mult smokey brown, majoritatea culorilor aurii sau maronii ma prind bine.


23. Foloseşti creion sau tuş?
Nici unul, fardul este cel mai bun creion:))


24. Cât de des îţi bagi creionul în ochi?
Intrebarea asta e funny rau de tot, niciodata!


25. Ce crezi despre pigmenţi?
 Imi plac dar sunt produse care se imprastie peste tot daca nu ai grija


26. Foloseşti machiaj mineral?
Uneori.


27. Care e rujul tău preferat?
Nu folosesc ruj.


28. Dar lipgloss?
Preferatul meu in acest moment este un gloss de la GOSH, un roz cu particule mov si aurii


29. Care e blush-ul tău preferat?
Hmm,folosesc constant un blush de la Manhattan, Burjois si pudra bronzanta de la ELF


30. Îţi cumperi produse de machiaj de pe ebay?
Noup


31. Îţi plac magazinele cu produse cosmetice?
Yeap, enorm de mult


32. Mergi la Cosmetic Company Outlet?
Nu avem asa ceva, serios intrebarile trebuiau mulate pentru noi romancele care nu avem CCO


33. Ai luat vreodată în considerare să faci cursuri de machiaj?
Da insa nu as dori sa le fac in Romania.


34. Uneori eşti stângace când te machiezi?
Nu, am exersat ani intregi deci nu pot spune ca sunt stangace


35. Numeşte o "crimă" în ceea ce priveşte machiajul.
Detest de-a dreptul femeile care nu aplica fondul de ten si pe gat si dupa urechi si chiar pe urechi atunci cand folosesc o nuanta de 3 ori mai inchisa decat tenul lor.


36. Îţi plac culorile aprinse sau cele neutre în ceea ce priveşte machiajul ochilor cât şi al buzelor?
Pentru ochi sunt pro culori aprinse insa la buze sunt pro neutru, simplu


37. Care celebritate are întotdeauna un machiaj impecabil?

Nu prea am idee acum..eventual edit later 

38. Dacă ar trebui să ieşi din casă folosind un singur produs de machiaj care ar fi acela?

Evident rimel, cu tenul nu mai am probleme, sunt zile in care ies fara fond de ten, buzele-si asa beau apa sau manc..insa ochii imi place sa fie accentuati.


39. Ieşi din casă fără să te machiezi?
De 4 luni mi-am permis sa ies afara fara machiaj, nu ma mai deranjeaza roseata din obraji, macar nu ma face palida-adio cosuri,,flawless skin:))


40. Crezi că arăţi bine şi nemachiată?
Frumusetea vine din interior si cand te simti atragatoare si sigura pe tine si ceilalti vad asta. Si da arat decent si nemachiata


Orcine este libera sa faca acest tag eventual sa imi lasati un comentariu, sunt curioasa care sunt raspunsurile voastre:D


Premiul primaverii


Am primit acest premiu de la   Oana si Ella chiar un comming back placut : ))

Ok regulile sunt :

1. Să postez premiul
2. Să spun de la cine l-am primit
3. Să ofer premiul la 12 prieteni
4. Să le afişez linkul
5. Să îi anunţ pe fiecare pe blog
6. Să fac o listă cu 10 lucruri care îmi plac

Si premiul meu merge catre urmatoarele persoane, sunt persoane care mie personal imi sunt foarte dragi desigur ca mai exista multe alte persoane dar din cate am observat au primit acest premiu de mai multe ori si am vrut sa ofer ocazia si celor care nu au primit deloc.

8.  Manie


10 lucruri care imi plac:
1. imi plac animalele in mod special felinele, daca nu ar fi atat de salbatice unele dintre ele le-as lua acasa :))
2. inceputul de primavara cu pomii inflorind
3. ador copii
4. accesoriile handmade,
5. o carte buna, poate va ganditi ca orice carte este buna..ei bine eu sunt mai diferita decat restul lumii si extrem de pretentioasa cand vine vorba de o carte.
6. mai nou ascult foarte mult muzica ambientala, instrumentale, calming din simplu motiv ca nu mai suport melodii cu versuri defectul vine din cauza job-ului
7. ador sa fiu alaturi de persoanele iubite
8. imi place sa am o vaza cu flori in fiecare saptamana
9.imi place sa calatoresc cu masina impreuna cu iubitul meu, e cel mai linistitor "hobby" ever :))
10.imi plac legumele, fructele si lactatele (branza, cascaval si iaurt-asa e la mine branzeturi) fara de care nu pot functiona zilnic daca nu le am in meniu.

Multumesc inca odata pentru premiu si pe calea aceasta ofer tutoror acest premiu:D




07.04.2010

New Stay Matte Foundation Review




De curand am fost in cautare de un nou fond de ten care sa inlocuiasca pe cel de la Burjois si cel de la Max Factor. Nu vroiam acoperire full deoarece nu mai am nevoie, doream doar putina acoperire in special in obraji si pe langa nas unde majoritatea timpului pielea este rosie. Cu un buget destul de limitat am mers cu gandul sa cumpar  favoritul meu nr 3 Maybelline Dream Liquid Mousse care dupa mine este un fond de ten destul de bunicel insa nenoricirea a facut sa imi trazneasca ideea de a cumpara Stay Matte de la Rimmel. Nu am gasit varianta clasica ci pe cea New, imbunatatit cu musetel, castravete si bumbac (?!?).Stiu ca in aceasta perioada sunt mai palida si culoarea mea este undeva intre primele 2 nuante (mai deshise).Este atat de dificil sa alegi o culoare cand lumina din magazin e atat de sumbra, am fost nemachiata special pentru a testa ce culoare este mai buna pentru mine. Am luat nr 103 True Ivory...da exact, very true. Mentionez ca am testat de asemenea culoarea pe gat sa vad daca se potriveste sau nuu. 


Bun, ajung acasa, aplic fondul de ten si dintr-o data vad ca se transforma in ceva urat de tot. Culoarea nu e ceea ce ma asteptam sa fie, se usuca extrem de repede si nu se intinde cu orice l-as aplica (pensula, buffer brush, degete, burete).
Prin urmare cred ca aceasta varianta noua este una de toata jena, cum sa testez durabilitatea de 12 h fara sebum asa cum Rimmel pretinde cand pur si simplu nu pot intinde fondul de ten pe fata. As fi putut crede ca tenul meu este de vina insa in acest moment chiar pot spune ca am un ten fara vreo problema majora, orice fond de ten incercat in ultimele 3 luni au aderat foarte bine la tenul meu, nu am avut probleme.


Nu as mai cumpara acest produs nici sa stiu ca e ultimul fond de ten de pe planeta.

Rating:
1 din 5.


Coming back

Dupa 2 luni de absenta in sfarsit reusesc si eu sa scriu pe acest blog. Posibil va intrebati ce s-a intamplat sau poate nu dar cu toate acestea eu tot voi relata ce s-a intamplat.
De obicei sunt naiva dar totusi am doza mea nu ma incred chiar atat de repede in tot ce mi se ofera vazului sau auzului. Intr-una din zilele lunii ianuarie cineva, nici macar numele nu are rost sa il pomenesc, imi ofera un domeniu. Am intrebat de ce face acest lucru iar raspunsul a fost "mereu ajut bloggerii care nu au domeniu si merita". Mi-a gadilat orgoliul dar totusi aveam ca un ac in coaste deoarece in viata mea foarte putine lucruri am primit de la straini pe gratis si adevarul este ca nu eram obisnuita sa mi se ofere ceva pentru care nu am muncit. Fericita decid sa il trec pe noul domeniu, rezolv si aceasta problema, e totul bine timp de 2 saptamani dupa care acest binevoitor domn ma anunta ca va schimba providerul si va dura doar 2 zile. Am spus ca e ok, hai 2 zile fara blog nu e mare scofala. Trec acele zile, trece 1 sapt, una jumate hai 2 si incerc sa contactez acea persoana insa fara succes. Primesc dupa 1 zi un offline sa intru spre seara sa imi ofere noile date de autentificare. Bineinteles ca intru pe messenger si stau pana dupa miezul noptii(lucru pe care il fac doar daca e si prietenul meu pe messenger) insa nu primesc nimic, nu intra nimeni sa imi ofere asa zisele date. In acele 2 saptamani am putut sa ma autentific pe wordpress dar dupa 1 luna deja contul era suspendat.

Chiar m-a deprimat situatia aceasta, pur si simplu nu am mai avut "puterea" sa citesc blogurile pe care le citeam cu atata drag. Nu am mai comentat la nimeni pe blog. Mihaela mi-a oferit posibilitatea sa iau un domeniu de la spatiuweb. Eram hotarata sa il iau insa planurile nu se ruleaza tot timpul conform dorintelor, situatia mea financiara nu a fost una tocmai buna incat sa imi permit chiar si 45 ron sa il cheltui, atat de restransa am fost si inca sunt.
Acum 1 saptamana m-am gandit ca pastrarea vechiului blog (adica cel actual) este un lucru bun, pot incerca sa sterg redirectionarea si astfel ca raman in continuare cu blogspot. Ma framantam la gandul ca nu gasesc pe nimeni care sa ma ajute, sa se priceapa in domeniu dar intr-un final am reusit si singura, prin schimbarea template-ului :)) (simplu ca buna ziua).

Totusi am fost putin socata daca nu chiar trista sa vad ca unele bloguri m-au sters din lista lor( de fapt nici nu le reprosez dupa ce au vazut faza cu contul suspendat nici nu aveau de ce sa mai lase linkul in lista). Sper sa nu imi fi pierdut cititorii si as vrea sa redresez blogul.

Va urez o zi/seara placuta, sper sa ma cititi in continuare



Related Posts with Thumbnails