-->

30.05.2010

Parfum de fructe

In acest moment pe forumul roz se desfasoara un concurs tematic : Fructe de sezon. M-am cam lasat dusa de val si iata ce mi-a iesit. cu siguranta ar fi mers cu o pereche de gene false insa momentan nu am si am folosit genele mele :))


Sursa de inspiratie









Image and video hosting by TinyPic

Iata ce mi-a iesit





















29.05.2010

Slim & Fit, capsule de slabit recomandate de nutritionisti

Articole Slim&Fit

Poate va intrebati din titlu daca intradevar este adevarat sau nu. Dupa mai multe cercetari pe internet am aflat ca intradevar capsulele Slim & Fit sunt recomandate de nutritionisti. Garantia care m-a facut sa cred intradevar acest lucru a fost dovada faptului ca acest produs este aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare(dovada avizului se regaseste pe site) si  recomandarea data de catre Dr Serban Damian . Deseori cand intram pe site-ul csid.ro ( Ce se intampla doctore?) la capitolul "Sanatate" observam raspunsuri date de catre acest doctor.
Dupa o discutie cu cateva dintre prietenele mele care la fel sunt si ele curioase despre acest produs m-am hotarat sa cercetez mai multe si iata ce am gasit direct de pe site-ul oficial :


Ingrediente

 Hoodia : este ingredientul responsabil cu suprimarea foamei de aceea este recomandat in perioada in care folosesti capsulele Slim & Fit sa beai multa apa

Garcinia : este o planta “speciala” ce vine din padurile tropicale din sudul Indiei. Principala substanta activa – HCA (acid hidroxicitric) este renumita pentru capacitatea sa de a bloca transformarea amidonului si a zaharurilor in grasime – impiedicand astfel c resterea in greutate. 

Extractul de Fucus : ajuta la evitarea cresterii in greutate pe perioada menopauzei, si are un efect demonstrat in reducerea celulitei 

Extract de fibrulina: Studii stiintifice arata ca fibrulina stimuleaza secretia de peptide GLP-1 – care au un efect direct asupra satietatii (inlatura senzatia de foame). Aceste substante actioneaza asupra sistemului nervos central – si au ca efect direct reducerea consumului de calorii. 

Un lucru extrem de important trebuie luat in considerare, pastilele nu sunt inlocuitoarele celor 3 mese principale ci suprima senzatia de foame prezenta intre cele 3 mese. Acest produs este considerat supliment alimentar lucru pe care multa lume nu il intelege in deplinatate. Asta inseamna ca pe langa un regim sanatos (dieta + exercitii fizice) capsulele pot accelera procesul de slabire. Nutritionistii sustin ca folosind acest produs puteti slabi pana la 5 kg intr-o luna. Persoanele care nu pot slabi pe cale naturala iar nutritionistul le-a recomandat un supliment alimentar (pastile) pot folosi linistite  capsulele Slim & Fit deoarece nu exista efecte secundare.
In ceea ce priveste pretul, din cate am observat se poate comanda si o singura cutie daca nu esti sigura ca doresti sa slabesti mai mult de 5 kg iar pretul este de 92 ron. O cutie este mai mult decat suficienta pentru un tratament de 1 luna.
Exista mai multe pachete disponibile si oferte pe site-ul Slim & Fit iar pretul variaza, in schimb primiti TRANSPORT GRATUIT.  Daca cumparati doar 1 singura cutie transportul este de 15 ron.

Desigur intrebarea finala este , daca ma las de pastile ce se intampla?Pun la loc ce am slabit? Raspunsul este : NU insa daca te-ai chinuit sa slabesti (chiar daca renunti la pastile ) de ce ai reveni la vechile obiceiuri? Cei de la Slim & Fit recomanda dupa terminarea tratamentului sa adopti in continuare un stil de viata sanatos in care sa incluzi si exercitii fizice. 
Slim & Fit pune la dispozitia tutoror si un ghid gratuit  numit " 10 exercitii pentru oamenii ocupati " in care gasiti sfaturi practice pentru cei care nu au timp sa mearga la sala. Sportul se poate practica si fara un abonament la sala.




Proiectul handmade

Cu toate ca nu trebuia sa stau la calculator saptamana aceasta am depus efortul (placut) de a grabi lansarea proiectului meu. Sunt mandra de rezultatele mele de pana acuma. Cu toate ca uneori sunt delasatoare si parca imi place sa las o greseala intentionata de data aceasta am fost (si inca sunt) extrem de autocritica. Vreau sa ofer servicii si produse de calitate. Inca mai am de lucrat la tehnici, la aspectul cerceilor ( de care nu sunt extrem de multumita). Pozele nu au o calitate extrem de buna deoarece aparatul meu nu este el performant insa ma bucur ca exista. Momentan am postat doar cateva produse, dureaza ceva timp pana reglez luminozitatea in Photoshop, aplic watermark-ul apoi postarea, redimensionarea. Daca va place (sau nu) va rog sa imi lasati un comentariu aici. Apreciez enorm de mult parerea voastra si sunt deschisa la critici (constructive si spuse cu bun simt).
Momentan inca este in constructie blogul dar totusi disponibil publicului...

Link :Mika's Boutique (lipsa de inspiratie si de aici numele extrem de...evident)

Don't mind the photo, e facuta la plictiseala :))


28.05.2010

Cand este necesar sarcasmul?

De foarte putine ori aleg sa fiu sarcastica si asta doar in conditiile in care cineva chiar ma calca pe nervi. Gresesc de multe ori, fie atunci cand scriu pe blog si mai uit/inversez cuvinte, nu fac acordul intre predicat si subiect, spun ceva care ar putea jigni pe cineva smd. Insa ce ma desgusta cel mai mult este sarcasmul si rautatea oamenilor atunci cand imi spun ca am gresit. Nu ma supara faptul ca mi se spune ci modul in care imi este adresata atentionarea. Cel mai tare ma supara atunci cand cineva imi lasa un comentariu gen " vai, ai gresit din punct de vedere gramatical. Fiind la jurna credeam ca stii deja notiunile de gramatica" sau " de ce pui ghilimele ca doar nu ai luat sintagma de undeva sau e vreun citat sau vreo marca inregistrata".

Nu apreciez  astfel de persoane care ofera doar o critica distructiva nu constructiva. Cum suna "articol frumos,blabla..PS: ai gresit..." . Poate sunt paranoica dar ma deranjeaza la culme oamenii astia.  Citesc zilnic aproximativ 50 de bloguri sau poate si mai mult , mereu gasesc erori insa pe mine ma intereseaza mesajul nu ortografia. 

Bun si sa spun de fapt ce m-a deranjat incat sa scriu acest articol. La review-ul de pe cerecomand.ro despre Laptele demachiant de la Ivatherm am scris asa :

Cei de la Ivatherm sustin ca sunt prima companie romaneasca de dermacosmetice recomandata de dermatologi
si am primit acest comentariu:

“prima companie romaneasca de dermacosmetice recomandata de dermatologi”- cam redundant, in conditiile in care toata lumea stie ca dermatocosmeticele sunt facute in colaborare cu medici dermatologi… 
“Mirosul irezistibil de “ciresi infloriti” si hidratarea M-AU convins sa cumpar revista in care primeam cadou o lotiune de corp din aceasi gama Cherry Blossom”- e chiar asa greu sa faci acordul subiectului cu predicatul? Credeam ca a sti gramatica limbii romane e o conditie esentiala atunci cand esti editor/ redactor"

concluzia?
1.De ce trebuie sa fii in defensiva ca doar nu sunt eu copywriter-ul brandului Ivatherm. In plus eu cu mintea mea limitata am inteles ca Ivatherm este prima companie romaneasca de dermacosmetice . Cel putin in capul meu pare destul de logic si in nici un caz "redundant".

2. Ughmm am vazut greseli tiparite in ziare,reviste chiar si carti. Atunci inseamna ca oamenii care au scris pe urma corectorii nu stau bine la capitolul gramatica doar pentru greseli minore. Chiar intreg articolul era incorect gramatical incat sa uzeze acest sarcasm care pur si simplu ma tulbura, ma streseaza?

De mult mi-am propus sa incerc sa nu mai fiu asa sensibila insa nu pot, asta sunt. Ma deranjeaza rautatea.


 Imi spuneti daca cumva am luat-o razna?













26.05.2010

Noi oportunitati

Putin cate putin ies din obscuritatea care se pare ca mi-a invadat viata. In urma cu 1 saptamana cei de pe cerecomand.ro au postat un articol in care cautau editori. Bineinteles ca totul este voluntariat insa oricand pot pune acest lucru in CV-ul meu aproape gol. In acest week-end am fost anuntata ca fac deja parte din echipa de editori cerecomand.ro . Pentru mine este o realizare care ma face sa ma gandesc la un viitor mai bun, cred eu.
Prin urmare vor fi cateva review-uri care se vor posta exclusiv pe cerecomand.ro si nu pe acest blog. Sper sa ma cititi ce scriu si eventual sa votati sau chiar sa lasati un comentariu laughing smileys, raspund cat de repede pot.Mai jos va las link-urile catre cele 2 postari.

Lapte demachiant Ivatherm
Lotiune de corp L'Occitane


Va doresc o dupa-amiaza cat mai placuta si insorita asa cum este in orasul meu acuma!

Sursa foto

24.05.2010

Afectiuni ale ochilor: Conjunctivita

Azi cand m-am trezit am mers frumos la baie, ma spal pe dinti, observ ca ochiul stang e umflat. Ooops! Au trecut mai bine de 12 ani de cand am avut ochiul atat de umflat (iar atunci am fost norocoasa posesoare a 2 ochi umflati cat ceapa de mari ) si doar jumatate de an de cand am avut o conjunctivita normala fara complicatii. Avand glaucom mereu sunt predispusa la conjunctivita insa mereu aceasta afectiune a trecut pe langa mine fara sa ma chinuie enorm de mult. Examinand ochiul umflat care in 2 ore a devenit umflat si rosu ma gandeam ca forma ochiului se asemana foarte mult cu cel al filipinezelor (doar ca ele nu au o boala )sau cu ochii Andreei Raicu (i kind of love them). Am norocul sa fiu in grija unui oftamolog extrem de bun si mereu disponibil pentru mine chiar si atunci cand o sun in timpul sau liber. Voi lipsi ceva timp de la lucru (nu ca as plange de tristete) si voi avea timp sa ma reculeg. Insa ce vroiam eu de fapt sa fac in acest articol este sa scriu cateva indicatii (din propria experienta) pe care trebuie sa le urmezi atunci cand te intalnesti cu aceasta afectiune. Sunt doar lucruri generale.

1. Conjunctivita manifestata sub orice forma este contagioasa. Lucru care pe mine ma inspaimanta in ideea ca si asa o am eu pentru ce sa mai dau si la altcineva. De aceea nu este recomandat contactul cu oamenii in aceasta perioada.
2. Puneti un prosop pe perna si eventual sa il schimbati la fiecare 2 zile. Totul trebuie sa fie extrem de curat.
3. Daca sunteti nevoite sa iesiti din casa si sa folositi mijlocul de transport in comun/bani sau alte lucruri purtatori de micorbi incercati sa folositi un gel antibacterian. Ajuta in momentele in care nu aveti posibilitatea sa va spalati pe maini
4. Consulati repede un oftamolog pentru a va oferi tratamentul specific, nu va ganditi ca va trece e la sine . De multe ori trece de la sine insa mereu pot aparea complicatii prin urmare neaparat consult oftamologic.
5. Majoritatea formelor de conjunctivita ofera senzatia de corp strain la nivelul ochilor si mancarimi. Nu va frecati la ochi sub nici o forma. Utilizati materiale sterile/servetele /sau dischete demachiante pentru a apasa usor pe ochi in ideea ca va calmeaza dorinta de a va scarpina
6. Nu utilizati tratamente "dupa ureche" mereu consultati medicul specialist 
7. Este indicat sa nu folositi nici un fel de produs de machiaj in aceasta perioada (mascara,fard,creion dermatograf).


Cam acestea sunt indicatiile generale care ar fi bine sa le urmati in aceasta situatie. Eu si ochiul meu rozaliu mergem sa ne odihnim, planuim sa petrecem o saptamana de relax pe taramul numit "pat" cu apa numita "picaturi" cu care ne vom desfata de 6 ori pe zi. Ochiul drept e gelos insa cu ocazia asta ii voi oferi iubire si relax dar nu la fel ca celui stang. Eu si stangul ne iubim mai mult acum :))










22.05.2010

Spring but close to summer








Dupa ce am vazut noul tutorial al celor de la pixiewoo (Youtube) mi-am zis sa incerc si eu un look care sa domine doar 2 culori, simplu si rapid.

Scuzati sprancenele, inca asept sa mai creasca cateva firicele sa le pot face cu ceara


Sportul, o necesitate?

De multe ori m-am intrebat care este rostul exercitiilor fizice, sunt prea comoda, nu e de ajuns doar sa tin dieta si poate din cand in cand mai aplic o crema "minune" anticelulitica, gata! Raspunsul e NU, nu este de ajuns doar sa tii un regim alimentar si ocazional o crema aplicata in fuga. Exercitiile fizice sunt extrem de importante nu numai atunci cand esti la dieta, sportul ajuta la tonifierea pielii asa cum nici o crema "minune" nu te va ajuta. Accelereaza arderea grasimilor asa cum nici un aliment din dieta nu va face vreodata . Zonele mele problematice sunt soldurile si coapsele astfel ca rutina mea se axeaza in mare parte pe exercitii de gen "lower body". Am incercat in urma cu 1 luna sa adaptez programul Pilates in viata mea insa nu a existat acea atractie de a face acele exercitii. Nu sunt grele atata timp cat te concentrezi sa le faci bine. Am descoperit ca programul Fit to Strip (CD2) de la Carmen Electra este cel care imbina utilul cu placutul. Sunt incluse foarte multe exercitii pentru partea inferioara a corpului (solduri, coapse, fund). Va recomand inainte de a incepe orice rutina sa faceti cateva exercitii de incalzire, astfel ca febra musculara sa nu fie chiar atat de intensa.

Mereu m-am intrebat cum sa scap de febra musculara in conditiile in care erau momente in care pur si simplu nu ma mai puteam ridica din pat sau de pe scaun. Am continuat sa fac sport cu toate ca ma dureau toate oasele, fiecare muschi era amortit si ma durea pana si cand respiram. Daca inainte asteptam si cate 1 saptamana sa imi treaca febra musculara si apoi incepeam din nou de la 0 cu alte dureri timp de alte cateva saptamani,  acum am decis sa continui exercitiile fara sa fac nici o zi pauza. In 3 zile au dispurt durerile si totul e destul de usor de facut. Nu este nevoie de un abonament la sala ca sa aveti parte de exercitii benefice, puteti alerga in parc (nu prea sunt fana alergari) daca stati la bloc de 10 etaje urcati scarile de 3-4 ori, internetul in ziua de azi este plin de tot felul de mini clipulete in care va arata tot felul de exercitii. Documentarea este in primul rand dorinta de a reusi.

Lenea deseori sau chiar lipsa de timp pune stapanire pe noi insa acest lucru ar trebui extirpat din noi. Eram la cumparaturi in Auchan cand am dat peste cartea "Slim" de Carmen Bruma. Stiam de existenta acestei carti insa nu vazusem niciodata poze cu Carmen in perioada in care era plinuta. In acel moment o luminita s-a aprins in creierul meu, daca ea a putut sa ajunga cum e acum si a avut ambitia eu de ce nu as putea. Prin urmare totul este posibil daca ai dorinta de a reusi.

Credeti ca sportul este important in viata de zi cu zi?
Dar intr-o dieta?

Sursa foto

17.05.2010

Cum sa iti indepartezi copilul de..tine!

Azi am fost invitata pe facebook la o cauza, Petitia impotriva abuzului asupra copiilor. Am dat join cu o viteza mai mare ca lumina ( yeah right!) deoarece pentru mine personal este un subiect extrem de sensibil. Ca orice copil am avut si eu putin de tratament "educator" din partea parintilor. De cand am putut constientiza propriile ganduri am stiut ca niciodata pe acea cale nu vor obtine ceea ce vor de la mine. Problema este ca multi din parintii care apartin generatiilor anterioare tind sa creada ca "bataia este cazuta din cer", cred ca iti ofera o educatie ferma si prin aceasta cale poate tu realizezi ca ai gresit si trebuie sa fii disciplinat. 

Ce detest mai mult pe aceasta lume este bataia in public, este de-a dreptul grotesc sa vad o zapacita de asa numita mama care isi trage dupa ea copilul plangand  si eventual ii mai articuleaza vreo 2 palme peste fata si 3 la fund. La modul serios cine in aceasta lume si cu creierul cat soarecele de camp ar putea crede ca acel copil va intelege vreodata ce naiba vrei tu- ca si adult- sa ii demonstrezi. Exista atatea metode prin care poti disciplina un copil neascultator FARA sa recurgi la VIOLENTA. De ce consideri ca este momentul sa fii mama daca nu esti pregatita sa mergi la un drum lung precum cresterea unei alte fiinte umane? Adica tu il alinti si rasfeti si cand nu face cum spui tu ii arati ca TU esti SEFUL. Sunt perfect constienta ca exista copii extrem dar extremi de dificili (eu fiind unul dintre acei copii atat de cuminti incat nu stii daca in casa in care pasesti exista un copil) INSA consider ca acel copil devine asa de dificil si pentru ca tu ca parinte ai participat la acest caracter al copilului. Pe mine ai mei m-au invatat ca atunci cand ei spun ca nu se poate sa am ceva inseamna ca intradevar nu se poate insa cand vor avea posibilitatea imi vor oferi ce vreau. Eu am fost copilul window shopper. 

Acum cateva zile eram in mall cu prietenul meu si deodata aud tipete, ma intorc din reflex (deobicei nu asist la scene de violenta in public) si vad cum un tata nervos cu o umbrela mare loveste ferm si decis picioarele tinerei adolescente din mana careia ii cade telefonul mobil in timp ce este devastata de avalansa de lovituri de umbrela peste picioare si solduri. Adolescenta incerca sa ii explice ca nu a gresit cu nimic, ca era unde a spus ca va fi si poate verifica daca ii va suna pe parintii prietenei sale (prezenta si ea acolo). Tatal cu ochii bulbucati de furie parca nu aude nimic din spuse si continua sa de-a de parca ar da intr-o vita! Cu totii gresim dar repet exista enorm de multe metode mai practice de pedepsire a unui copil, orice dar nu VIOLENTA. Acel copil va ajunge in timp sa isi urasca parintii, se va indeparta si ii va uita. Nimic din ce va primi mai tarziu de la ei nu va mai fi de-a ajuns, inima lui va fi precum otelul iar pe urma tot parintii ii vor arunca reprosuri ca nu ii ajuta la nimic, ca nu este alaturi de ei, ca i-a abandonat la greu. Multi parinti nu stiu sa isi asculte copii, atunci cand acestia din urma incearca sa comunice cu ei intr-o maniera deschisa se confrunta cu o persoana autoritara si incapabila sa inteleaga starile unui adolescent. De parca au uitat la randul lor cum a fost, cat de dificil este si cum crezi ca toti adultii sunt niste cretini care nu inteleg nici in ruptul capului ce vrei sa spui.

As vrea sa nu mai vad mame nervoase strigand la bietii copii pe strada, as vrea sa nu mai fie nici un copil maltratat care intr-un final va fi marcat pe viata. Sunt rani care oricat de mult vrei, nu poti sa le vindeci. Nu se formeaza cicatrici pentru ca nimeni nu a venit sa iti vindece ranile adanci ale sufletului. Altii reusesc sa treaca peste traumele de genu insa mereu vor purta in ei putin din acea trauma copilareasca.



Sursa foto

11 minute -Paulo Coelho

Primul contact cu operele lui Coelho a fost la teatru, unde, am putut urmari piesa Diavolul si domnisoara Prim. Opera Romana din Timisoara mereu mi-a "indus" o stare de bine, un parfum mereu acelasi, confort si intimitate, siguranta si fericire. Nu refuz  cand se iveste o oferta avantajoasa pentru a achizitiona bilete pentru teatru. Uneori simt ca acolo ar trebui sa fie casa mea. Oricum sa trecem la subiect si anume CARTEA. Cum s-ar spune in engleza this is not just any book is THE book.

Pe scurt: 
Autorul ne prezinta povestea Mariei, o tanara cu mii de sperante din Brazilia. Ce faci atunci cand esti naiva si vrei sa iti indeplinesti fiecare vis mic sau mare? Ai incredere in oricine care iti vinde cuvinte mari dar ieftine. Astfel ca o vedem pe tanara Maria calatorind spre Elvetia  in urma unei promisiuni primite din partea unui domn aparent binevoitor. In Elvetia viata nu este cum ea si-a imaginat si ajunge sa lucreze intr-un bordel de pe strada Rue de Berne.
Povestea in sine se concentreaza in principiu pe legatura sex-vise-iubire-neimplinire. Ce am extras eu este ca atunci cand vrei, orice vis-mic sau mare- se poate implini cu conditia sa continui sa lupti si sa visezi. Ramai pe directia in care vrei sa mergi indiferent de obstacol si deseori iubirea poate fi un sentiment care te ajuta sa ajungi la destinatia finala sau poate uneori sa te inlature de la ceea ce tu crezi ca iti este destinat.
Ca majoritatea cartilor lui Paulo Coelho nici aceasta nu este departe de subiect: calatoria catre descoperirea sinelui, probleme sexualitatii. 

Voi scrie cateva citate care mi-au atras atentia:

"Unele carti ne fac sa visam, altele ne aduc la realitate, dar nici una nu poate fugi de lucrul cel mai important pentru autor: onestitatea cu care scrie"

"Viata este foarte rapida: ii face pe oameni sa treaca de la cer la infern in cateva secunde"

"Dragostea este in primul rand un izvor de suferinta"

"Pe om timpul nu il transforma, invatatura nu-l transforma- unicul lucru care te poate face sa-ti schimbi gandurile este dragostea"

" In toate limbile lumii exista o aceeasi zicala: ce nu vad ochii, inima nu cere. Ei bine, eu afirm ca nimic nu este mai fals; cu cat sunt mai departe sentimentele pe care incercam sa le inabusim si sa le dam uitarii cu atat suntem mai aproape de inima. Daca suntem in exil, vrem sa pastram cea mai neinsemnata amintire despre radacinile noastre, daca suntem departe de persoana iubita, fiecare persoana de pe strada ne trezeste amintirea"

11 minute este una dintre cartile mele preferate si pe care o recitesc cu drag asa cum vizionez un film de sute de ori doar pentru ca nu ma pot satura de el.




13.05.2010

Speranta moare ultima

De ceva timp  tensiunea, incertitudinea si grijile au pus stapanire pe viata mea, mai mult decat inainte. Motivul? Disponibilizari in cadrul job-ului, vestea asta m-a lovit in fata precum o ploaie rece. Bineinteles ca nu imi placea job-ul si intre timp numai eu stiu cate CV-uri am depus in alte locuri dar totusi tot acolo ramaneam, parca imi e sortit sa putrezesc in locul ala. Impreuna cu alti colegi am primit vestea "minunata" ca totusi nu vom primi un sut in fund ci vom fi "fericitii" viitori asistenti in cadrul unui alt proiect mai prost platit decat actualul proiect. Dar hey...fi bucuros ca nu pleci!!

Niciodata nu am crezut ca voi face un regres, simt cum pur si simplu in loc sa progresez tot inapoi merg. De parca un magnet ma atrage catre tot ce e mai rau. Bineinteles ca vreau sa plec dar intrebarea capcana si extrem de retorica este "Unde??". Nu e ca si cum as fi stat cu fundu pe scaun si la o distanta de cateva click-uri am trimis CV-uri. Am umblat in oras sa vad ce misca, poate se iveste ceva. Nimic. Speranta moare ultima, tind sa cred ca totusi daca voi cauta mai bine sau in continuare voi gasi ceva care sa imi satisfaca "pretentiile".

As fi plecat din clipa in care ne-au propus acel proiect de rahat daca raspunsul la intrebarea " Daca plecam primim somaj?" a fost " Bineinteles, nu se pune problema, NU veti primi nimic. Motivul concedierii va fi: Motiv Economic" . Ce minunat. Acuma poti pleca daca ai unde!!

In momentul acesta toate frustrarea imi este concentrata in acest text, toata mania si toata energia negativa cu care sunt incarcata. Ieri, dupa aflarea vestii prietenul meu a incercat tot ce a putut sa imi vada un zambet pe fata. Sunt extrem de fericita ca a fost langa mine, stiu ca atunci cand totul e negru el e pata de culoare roz din lumea mea. Am trecut pe langa un magazin de cosmetice high-end din mall si poate pana in acel moment nu am realizat cat as fi vrut sa fiu si eu acolo, sa ajut oameni. Sa fiu acolo unde ma simt bine, unde cu siguranta nu as fi ca un robot care la fiecare 2 minute spune aceleasi lucruri.

Noul proiect este de tip outbound (eu trebuie sa sun clientul) ceea ce pentru mine va fi o schimbare. Cel putin voi deranja eu pe altul si nu altii pe mine. nu voi mai auzi strigate, oameni furiosi, prosti, inculti si idioti. Da, asta cred ca ma calmeaza in aceasta situatie.
Sper doar sa imi fie si mie cat de cat bine. Nu vreau sa castig bani cat sa nu mai stiu ce sa fac cu ei, vreau doar sa stiu ca traiesc decent.





11.05.2010

Deliciul zilei 05-11-2010







In ultima vreme am o manie pentru portocale ceea ce pentru mine este o noutate, intr-un an cred ca mancam maxim 3 portocale iar acum manc si 4 pe zi. Nu vreau mere sau alte fructe ci doar portocale, dulci sau acre eu le manc.










Festivalul de film TIMISHORT

Imi cer scuze pentru absenta indelungata de pe blog insa trec printr-o perioada mai dificila in acest moment si astfel ca nu am mai avut chef sa scriu nimic.
Cu toate acestea am fost mai mult decat incantata sa particip la festivalul de scurtmetraj TIMISHORT care s-a desfasurat in perioada 5-9 mai. In anii trecuti nu am avut ocazia sa ma duc la acest festival insa anul acesta mi-am facut timp liber chiar si pentru o singura zi pentru a iesi din rutina zilnica.
Eu am fost la reprezentatie in data de 7 mai in intervalul orelor 17-19.

Sa va spun pe scurt ce este TIMISHORT :

Este un festival care presupune sustinerea tinerilor cineasti romani sau internationali cu potential si in cadrul caruia sunt prezentate scurt-metraje de autor realizate de tineri regizori.
Sunt de parere ca este o initiativa extrem de benefica pentru cei care pun pasiune in ceea ce fac si la un moment dat munca lor nu ar trebui sa ramana anonima.

Cand am fost eu sala de cinema era putin cam goala desi festivalul nu presupunea vreo anume taxa, fiind totul gratis ma asteptam sa nu mai existe locuri si lumea sa se inghesuie.
Am sa va prezint cateva din scurt-metrajele care pur si simplu mi-au ajuns la suflet si care m-au determinat sa fiu extrem de atenta la detalii, ce a vrut regizorul sa transmita smd.



OUR WONDERFUL NATURE/ 5'
regizat de: Tomer Eshed








NEVER DRIVE A CAR WHEN YOU'RE DEAD
regizat de:  Gregor Dashuber
(din pacate am gasit doar acest trailer din care sincer nu este extrasa esenta, este un scurt metraj e 10 minute care la inceput pare a fi extrem de plictisitor insa pe parcurs devine interesant)


Ar mai fi si THE LAST WHEEL (regizat de Olaf Held) in care totul se intampla in cadrul unei inchisori, in prim plan ne este prezentat cum un puscarias da viata tatuajelor sale astfel incat reuseste sa scape impreuna cu ceilalti detinuti.


Sursa foto

01.05.2010

M.A.C Moisturecover concealer

Foto 1

Acum 2 saptamani  eu si mama ne-am aventurat in goana dupa haine/pantofi/posete si asa am "aterizat" intr-un talcioc -sa il numesc asa- unde poti gasi tot ce vrea inima ta  (aproape) in materie de make-up. Eu am cautat in mod special fondul de ten de la Max Factor- Second Skin. Am gasit produsul dorit la un pret de 35 ron, un pret de achizitie destul de bun avand in vedere ca  in magazine cat si online este  53 ron (+/-). Incercam sa gasesc cu disperare un gloss de la GOSH si am dat peste  MAC Moisturecover concealer. Nu eram extrem de incantata sa il cumpar desi era la pret de 15 ron si nu era fake (am verificat emblema and everything).AM trecut mai departe insa mama mea, scumpa de ea, l-a cumparat pentru mine si acasa m-am trezit cu produsul langa oglinda.


Update!!! Talciocul despre care vorbesc este accesibil doar persoanelor care locuiesc in Timisoara. Se afla in piata "Flavia" situata in zona Dambovita (Calea Sagului).

Inainte sa trec la review-ul propriu-zis sa va lamuresc care e treaba cu NC si NW (pentru cele care nu stiu). In principiu tonurile tenului nostru au fost impartite in 2 mari categorii (in ceea ce priveste MAC) COOL si WARM unde in categoria cool se regasesc persoanele cu tonalitati galbe-albastrui iar warm este categoria celor cu tonalitati rozalii. Prin urmare NC= neutral-cool si NW= neutral-warm.


Related Posts with Thumbnails