-->

23.05.2009

Celulita bat-o vina!!

Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu aiba celulita,si daca exista inseamna ca ii o raritate.La fel ca si cremele pentru fata m-am saturat de aceste "creme" "lotiuni" care cica te scapa de urata celulita.
Mai erau momente in care ma uitam pe site-ul Irinei Reisler si tot vedeam produse pentru celulita si tot felul de programe cum sa ai propriul spa la tine acasa.Am stat si m-am gandit cum as iesi mai bine..sa merg la un salon sau sa iau produsele acasa?
Am ajuns la concluzia ca din punct de vedere financiar ar fi mai bine sa cumpar produsele si sa fac toata procedura de a scapa de celulita..chiar acasa.
M-am decis sa iau crema pentru impachetari Thermo Gel si pantaloni de slabit . Spre marea mea surprindere am primit inapoi un mail de la Irina foarte rapid in legatura cu pantalonii(trebuia sa spun ce marime am). Din cauza unei probleme financiare nu puteam plati atunci produsul si i-am trimis inapoi un mail daca poate sa imi trimita pachetul in saptamana ce urma...am primit inapoi un mail la fel de rapid ac este posibil si voi fi anuntata cand pachetul meu imi va fi expediat.
Wooow...cata prompitudine,nu stiu daca chiar Irina raspundea la mail-uri sau angajatii ei(desi mail-urile se au fost trimise pe la ora 12 noaptea) tot ce stiu este ca am fost multumita de serviciilor.Sunt de parere ca atunci cand ai un departament de relatii cu clientii de calitate.care raspunde prompt inseamna ca si afacerea ta este in curs de crestere.Oricaruia ii place sa i se raspunda repede la nelamuriri.
Am primit produsele,deja se vad diferentele..nu glumesc!!!Mi s-a spus intr-un mail ca dupa crema ar trebui sa ma impachetez cu folie ca sa intre produsul mai bine si apoi sa imi pun pantalonii.Si pentru ca mereu incerc sa fac cum vreau eu si nu cum sunt sfatuita m-am dat cu crema si apoi am pus pantalonii fara folie.Nu am simtit nimic!!Nici o senzatie de fierbinte..nimic.Pe urma am facut precum au spus ei,m-am dat cu crema,apoi cu folie si apoi pantaloni.Ohhh wowww...this is fucking hot!!!!Chiar intra produsul in pielea ta,simti cum ti se incalzeste pielea,si actioneaza crema.
Cred ca am trimis la mail-uri catre Irina Reisler pana mi-am satisfacut nevoia de a cunoaste..si din fericire pentru mine mi s-a raspuns inapoi repede.
Produsele sunt piperate insa daca stau sa ma gandesc e o investitie foarte buna.Crema Thermo ii de 500 ml iar textura este una lichida,pe intreg corpul nu este nevoie de bagi mana pentru crema decat de 3 ori si asta doar cu varful degetelor.Cu banii pe care i-am dat nu as fi putut merge la un salon cu siguranta!!!

So give it a try... http://store.irinareisler.ro

4 comentarii:

Mihaela spunea...

Poti incerca si crema Supliform. E f ieftina (5 lei/tubul), e romaneasca, dar f eficienta. Dupa ce te dai cu ea, simti ca te arde iar pielea ramane foarte catifelata. Pare ieftin, insa tubul se termina foarte repede.

Mika spunea...

Ms pentru informatie am sa incerc,ca si asa o crema in plus nu strica:)).
Acuma am gasit o "reteta" pentru impachetari cu ciocolata,daca tot sunt la cura de slabire macar sa foloseasca si ciocolata aia cu ceva:))

Not Beautiful Enough spunea...

Nu prea am celulita asa ca nu ma stresez prea tare dar imi place sa folosesc lotiune hidratanta intotdeauna dupa dus.
Eu mai foloseam si folie de plastic dupa ce ma masam cu crema anticelulita.
Sa mai scrii despre produsele care ti-au placut! Te-am adugat si la blogroll. :)

Mika spunea...

Super daca nu prea ai..la mine nu se vede ca am celulita insa o simt eu..o vad!!!De 2 sapt aprox folosesc crema asta de la irina reisler si pielea e mai ferma,celulita dispare considerabil..in plus nu cred ca ar avea rezultate daca nu as face si putina miscare si fara un meniu culinar corect(sau aproape corect).
Chiar imi place cum scrii si ce scrii:D

Related Posts with Thumbnails