-->

14.09.2009

Make-up Trend: Flawless Skin, Blushed Radiance

De cand ma stiu nu mi-au placut trendurile. Mi se par niste reguli care nu se preteaza pentru toata lumea. Stiu ca nu este necesar sa le urmezi insa in timpurile noastre superficialitatea este la nivel maxim. Conteaza foarte mult daca nu le urmezi. De ce? Deoarece persoanele din jurul tau te "taxeaza" de fiecare data cand te-ai abatut de la trend. Stiu ca trend-ul in sine nu este decat o idee pe care ar trebui sa ne bazam noi insa multi o duc la extrem. Spre exemplu intr-un sezon se purta muult rosu, Dumnezeule am inebunit toate femeile nu purtau nimic altceva decat rosu. Unde este originalitatea fiecaruia? Eu merg pe principiul ca fiecare ar trebui sa isi creeze propriul trend, sa fie individual si sa se vada chestia asta.
Cand ma gandesc la trend imi imaginez ca este doar un punct de plecare si de acolo ma ghidez singura cam ce ar trebui sa cumpar/port. Mi-a placut foarte mult urmatorul  articol din Fashion & Beauty.ro:

~~~
Pielea, in perfectiunea ei, s-a dovedit a fi panza fara cusur pentru opulenta si dramatismul acestui sezon. De la tenurile intens pudrate din prezentarile londoneze, trecand prin finisarile mate de la New York si pana la podiumurile de la Milano si Paris unde stralucirea si lumina au evidentiat trasaturile fetei - peste tot s-a urmarit o piele foarte curata, „ultra nuda” si extrem de naturala.

Urmele de blush – in nuante de caisa, roz si maro-roscat – au dat tenului o stralucire naturala sanatoasa si proaspata, in vreme ce highlighter-ul, aplicat in special pe frunte, obraji si puntea nasului, au oferit o luminozitate proaspata. La Prada, obrajii au fost imbujorati pentru a recrea stralucirea tenului proaspat din timpul unei plimbari invioratoare in natura. Look-ul „de fetiscana” a fost vazut pe podiumul de prezentare al colectiei Stellei McCartney, cu o imbujorare naturala a pielii, fara mascara si un strop de luciu de buze. Pielea a intruchipat perfectiunea – bronzata, stralucitoare, frumoasa. A fost nevoie de numerosi ani pentru intoarcerea in tendinte a tenului perfect, iar acest lucru este dovada ca femeile asa isi doresc sa arate in fiecare zi – increzatoare si frumoase.

Tendinta prezentata de:
Valentino – Paris, Anna Sui – NY, Stella McCartney – Paris
   
  
Dupa cum se vede in acest sezon se merge pe naturalete, acel ten de portelan cu obraji accentuati de nuante rozalii sau piersica, putin gloss si o atingere de mascara. Cu toate ca imi place acest trend si l-as urma cu cea mai mare usurinta nu cred ca este pentru mine. Adica, nu am un ten perfect, nu este uniform prin urmare mereu voi recurge la fond de ten pentru a masca petele rosii din obrazi. Doar o atingere de mascara mie imi creaza un aspect obosit.



Sursa articol+ foto: Fashion and Beauty


6 comentarii:

Anne spunea...

Multumim pentru informatii, sunt utile :)

Beatrix spunea...

incerc si eu tot ce pot:)

Ianculescu Cristian spunea...

mai intai tre sa iti vina bine in ce te imbraci si sa te simti bine si iti mai trebuie si bani k sa tot iti schimbi garderoba ;)...cam greu sa te mentii in trend

Beatrix spunea...

ohh helo gentleman:)). Ai mare dreptate,sunt de acord ca fiecare trebuie sa se imbrace asa cum simte de aceea am spus ca eu cred ca ar trebui sa ne creem un trend al nostru,sa avem o nota de originalitate.Nu actionam ca oile!

Gaby spunea...

Fetele astea din poze îmi aduc aminte de cum arătam în adolescenţă când eram anorexică şi mâncam 2 roşii pe zi. Aşa translucidă eram şi eu la faţă :D

Beatrix spunea...

@ Gaby, cine nu si-ar dori un ten atat de perfect??
Insa aceste modele sunt platite sa arate asa, au suficienti bani ca sa se intretina la saloane de elita.
Si eu ravnesc la tenul acela perfect:D

Related Posts with Thumbnails