-->

13.09.2009

Rasfat...

Ieri mi-am acordat timp pentru un rasfat delicios. Am realizat ca nu imi rezerv prea mult timp pentru o ingrijire ca la carte, asta pentru ca timpul nu imi permite sau poate sunt intr-o stare de lene iremediabila.
Dupa ce m-am crizat vreo 10 minute ca am ramas fara gel de dus ceea ce a condus la folosirea sapunului(i hate it!!)mi-am amintit ca nu mi-am mai exfoliat tenul de vreo 2 saptamani. Zis si facut am luat un exfoliant usor, cel de la Life Care-Peeling gel(deobicei folosesc cel din kitul de la Oriflame vezi aici review si aici ) dupa o spuma impresionanta  am simtit cum tenul meu este curat, fara impuritati si cel mai important fara sebum. Nu am simtit ca ma "strange tenul".

Pentru ca trebuia sa imi hranesc tenul cu o masca m-am gandit sa topesc 3 bucatele de ciocolata alaturi de 1 lingura ulei de masline+jumatate de lingura lapte, un adevarat rasfat pentru tenul meu. Dupa ce mi-am aplicat masca pe intreaga fata ma gandeam ce sa fac cu ce a mai ramas..desigur uitasem de gat! Este si el important si de aceea a beneficiat de acelasi bine meritat rasfat. In timp ce aplicam crema pentru corp cu unt de shea de la Life Care eram pur si simplu "ametita" de mirosul ciocolatii. Intradevar, daca apaream asa in fata iubitului meu cred ca ori murea de ras ori de infarct:)) .

Tot timpul mi-am propus ca ziua de sambata sa fie ziua rasfatului propriu dar niciodata nu am reusit,motivul? Nici eu nu stiu,lenea sau poate lipsa de timp dar cert este ca atunci cand decid sa apelez la acest gen de relaxare prefer sa fiu singura acasa,sa ascult muzica care imi place,sa umblu doar in prosop si sa incep tratamentul homemade. Cat timp dureaza? Maxim 2 h, depinde de dispozitie.Plus ca imi place sa imi pregatesc mastile faciale ...pentru mine reprezinta un relax.

Voi cum va rasfatati?Cat timp va alocati?Sau in ce zi din saptamana?

7 comentarii:

adela sirghie spunea...

si eu ma gandeam astazi exact la timpul alocat pentru beauty
cred ca in cazul meu e o ora pe zi.
cred ca e mult
dar cred ca merita

camelcutza spunea...

depinde,eu am boala pe gomaj,cand ma apuca imi fac zilnic cel putin o saptamana,mai imi fac si masca de argila,deci dureaza,cel putin o jumate de ora.spune-mi pls cum se cheama kitul de microabraziune de la oriflame exact ca m-am invartit pe site-ul lor si am gasit o multime de prostii.dermo proffesional set pentru bio exfoliere?

Beatrix spunea...

@camlecutza: eu am DermoProfessional si precum am spus in cele 2 posturi sunt foarte multumita de rezultate.

@ Adela, eu nu cred ca este mult ci este chiar bine si 1 h.Deoarece in timpul zilei ne grabim sa ne dam cu de toate..si meritam macar 1 h pe saptamana pentru un rasfat.

Gaby spunea...

O oră nu-i mult, Adela. Eu aloc mult mai mult.

De răsfăţat tot cu cioco mă răsfăţ, dar eu o pap :D

Pentru mine răsfăţul suprem este senzaţia de prospeţime pe care o am după ce fac duş.

Beatrix spunea...

Senzatia de curat tot timpul va fi inegalabila:)). Imi place sa folosesc dupa o exfoliere a corpului, gelul de dush cu migdale californiene de la Yves Rocher. E de-a dreptul inexplicabila senzatia de prospetime. In plus mie mi se pare ca miroase gelul respectiv a fistic..ceea ce eu ador:D

adela sirghie spunea...

eu spuneam o ora pe zi
deci 7 ore pe saptamana
desi sambata si duminica sunt 2 ore in loc de una...
de asta spuneam ca mi se pare mult

Beatrix spunea...

Acuma am citit si eu mai atenta:))ei Adela, nimic nu e prea mult cand vine vorba de ingrijirea personala.Chiar daca esti femeie si preferi sa fii all natural(fara fond de ten/rimel smd) tot trebuie sa acorzi ceva timp ingrijirii personale.

Related Posts with Thumbnails