-->

26.10.2009

CHOPARD --WISH Eau de Parfum




Ador esentele tari si dulci care dau senzatia de rafinament. Preferatul meu va ramane tot timpul Deep Red de la Huggo Boss, nimic nu se compara cu acel miros si cred ca l-as recunoaste din 1000 de alte parfumuri. Am incercat mai multe parfumuri dar nici unul nu mi-a ramas la suflet ca Deep Red insa mai nou mi-am facut o pasiune pentru Chopard- Wish.

Nu ma pricep la descrierea mirosului dar pot spune (si din documentari) ca are un miros oriental, duce spre vanilie dar nu foarte mult. Multe parfumerii ofera descrierea notelor de varf, inima si baza dar niciodata nu mi-am putut imagina mirosul dupa descrierile date si in plus niciodata nu mi s-a parut ca miroase asa cum spuneau ei, dar in fine ei stiu mai bine! Cel putin stiam si eu despre notele de varf, inima si baza din filmul " Perfume: The story of a Murderer" (mie mi s-a parut genial)



Am gasit un site parfumeria.ro care comercializeaza parfumuri la pret redus, nu stiu cata viabilitate are site-ul ala la fel ca multe altele dar e bun ca sa iti faci o idee al pretului in cazul in care ti se pune pata pe un parfum sau vrei sa faci cadou cuiva si nu stii pretul. Daca doresti o alternativa cu mult mai ieftina exista si FM Group de unde poti cumpara parfumul, bineinteles cu logo-ul FM.

Un parfum poate deveni amprenta personala, lucreaza creierul ca "nimeni" altcineva, iti aduce amintiri uitate undeva in setarele creierului, te duce cu gandul la persoane apropiate sau chiar la un fel de mancare, la o situatie sau la o vestimentatie.

Voi ce parfumuri folositi in permanenta? Le schimbati de fiecare data? Ramaneti fidele unui singur parfum un timp indelungat?


6 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Te rog mult sa scrii si la mine pe blog despre acest parfum caci am scris recent un articol despre parfumurile toamnei 2009 ,insa nu stiam de acest parfum.O sa il miros cu prima ocazie!Imi place ft. mult cel de la Escada pe care il folosesc acum,Desire me..e un parfum fin..

Raluka Afronie spunea...

am o adevarata colectie de parfumuri si asta sincer o spun cu toata modestia..sunt pasionata de esentele fine si consider k acestea sunt cel mai frumos accesoriu al unei femei..wish chopard,escada incredible me,dolce&gabbana the one,diesel cel cu sticluta imbracata in ciorapel de dantela,bvlgari..prada..parfumul este ca o muzica pentru mine..in functie de starea de spirit,aleg aroma corespunzatoare cu care ma invalui si asta ma face sa ma simt minunat,cu adevarat deosebita..interesanta descrierea ta!;)

Beatrix spunea...

Bun venit Raluka:D
Un parfum ajunge sa iti creeze o imagine in fata celorlalti oameni, parca te caracterizeaza oarecum. Eu prefer sa folosesc 1 singur parfum pana se termina si apoi incep altui. La fel ca si hainele,parfumul iti poate reda o stare de spirit.

Mihaela spunea...

Deep Red este si preferatul meu:) Acum insa sunt in cautarea unui nou parfum, vreau sa mai schimb si eu ceva la mine.:P

MadameCacharel spunea...

În prezent prefer Amor Amor Tentation de la Cacharel. Vreo câţiva ani am folosit doar Hot Couture de la Givenchy. Şi acum îmi place, dar pur şi simplu nu îl mai pot purta.

Beatrix spunea...

Bun venit madamecacharel:D!
Ma gandesc si eu ca atatia ani daca ai folosit doar 1 sg parfum ajungi la un momentdat la saturatie. Eu mereu le schimbi si rareori ma intorc la vechile parfumuri decat in cazurile in care chiar imi e dor de acel miros.

Related Posts with Thumbnails