-->

26.10.2009

FOTD Fall Mood



Produse:
Paleta 120 culori
Primer : Manhattan eye base
Obraji: Burjois Blush culoarea 36 peche



4 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Ochii sunt oglinda sufletului si se vede ca ai un suflet ft. frumos..wow
cum reusesti sa faci linia aia subtire banuiesc ca e tus ,nu?sau creion?de cand ma chiunui sa imi iasa linia aia...ce tus folosesti si mai ales culorile de unde le ai?

Beatrix spunea...

Cuvintele tale tot timpul m-au flatat, multumesc pentru complimente:D
Linia subtire nu este facuta nici din tus nici din creion este pur si simplu fard:D. Face parte din aceasi paleta cu 120 culori, am pus linkul catre acea paleta(apesi pe denumire). Trasarea perfecta a conturului se face prin multa practica de-a lungul timpului. Am folosit o pensula oblica si foarte subtire care usureaza "munca" de a trasa o linie perfecta.

Ella Gheorghiu spunea...

Am vazut trusa,intr-adevar arata super..numai k are prea multe nuante asemanatoare,dar acum trebuie sa strang banuti pt un palton care e nr.1 pe lista prioritatilor.wow era fard!nu as fi crezut..fard negru..sper in curand sa imi cumpar si eu..tu ai platit ramburs cand ai primit coletul sau prin card?cat costa transportul?scuza-ma daca pun prea multe intrebari..
p.s.nu trebuie sa te simti flatata chiar ai niste ochi ft. frumosi!

Beatrix spunea...

Stai linistita, intrebarile sunt binevenite mereu:D
Plata s-a efectuat cu cardul si am primit coletul la posta vamala. Shipping-ul este relativ mic (in comparatie cu alte site-uri)vara asta am luat mai multe produse in jur de 300 $ unde era shipping free(impreuna cu alte fete desigur).Pot spune ca aceasta paleta m-a scutit ptr o buna perioada de timp sa mai cheltuiesc bani pe farduri. Prin chestia asta am economisit bani pe care i-am investit in haine/scoala/produse pentru par sau fata smd.

Bineinteles ca fiecare are prioritatile sale, dar fardurile astea reprezinta o suma moderata si poate fi achiztionata oricand..nu cred ca reprezinta o graba sa o cumperi:))

Related Posts with Thumbnails