-->

19.10.2010

Monica Ramirez, Cum am slabit 70 kg mancand 6 mese/zi recenzie


La prima vedere cand rasfoiam prin paginile virtuale ale editurii Tritonic am crezut ca este o alta carte care "predica" despre cum sa slabesti. Ma gandeam ca iar voi da peste acele clisee in ale slabitului de care chiar sunt satula, cu toate acestea am cumparat cartea sperand ca va fi o gura de aer. Mi-a ajuns azi pachetul comandat si m-am pus sa citesc. Ma bucur enorm de mult ca nu am ezitat prea mult ca sa cumpar aceasta carte, e ca si cum tot ce gandeam eu despre diete si cum ar trebui sa slabesti a fost compresat intr-o carte. Cele 120 de pagini le-am parcurs intr-un timp foarte scurt, deseori aveam impresia ca exista un dialog intre mine si autoare. 

M-am regasit de cele mai multe ori in aceasta carte, sunt momente in care pur si simplu ma privesc in oglinda si stiu ca nu asa ar trebui sa fiu, sunt constienta ca nu traiesc sanatos (nici nu stiu daca se poate in zilele astea cu toate legumele si fructele importate si umflate de chimicale).
Monica Ramirez desfinteaza mitul produselor degresate, conform ei aceste produse alimentare nu fac decat sa insele ochiul cumparatorului fiind doar inca un produs al strategiei de marketing al unor companii.  "Cum am slabit 70 kg mancand 6 mese/zi" ne propune sa nu consideram "mancarea ca fiind un inamic al nostru", " nu toti carbohidratii  ingrasa", "vom slabi atunci cand vom manca alimentele corecte la orele corecte",de asemenea ne atrage atentia asupra tendintei majoritatii de a se infometa pentru a slabi. Multe diete ne supun corvoadei de a gati tot felul de mancaruri si de cele mai multe ori sunt costisitoare dar in aceasta carte tot ce vom gasi este cum sa combini alimentele intr-un mod corect, tu alegi ce sa mangi. Monica puncteaza, de asemenea, cateva principii de baza pe care trebuie sa le urmam ca sa slabim corect si apoi sa mentinem efortul depus. 

Va veni spre sfarsitul cartii si sfatul de a efectua o activitate fizica, un sport la alegere. Cel mai mult mi-a placut ca a punctat mersul ca fiind o activitate fizica pentru cei care sunt prea comozi sa faca eforturi fizice sau nu au timp sa faca sport. Eu si prietenul meu de cele mai multe ori ne contraziceam asupra mersului pe jos, eu ii spuneam ca mersul pe jos ajuta deoarece simteam pe propria piele iar el imi repeta ca mersul pe jos nu este o activitate fizica care sa aduca rezultate. Intradevar nu aduce rezultate imenese dar totusi contribuie. 
 Pasionatii de sport intens vor aprecia la maxim ultima parte din carte, Monica ne prezinta o combinatie de muzica si fitness care se executa prin pasi de dans cu "note de salsa, cha-cha, reggaeton, cumbia, samba, hip-hop, flamenco, asezonate pe ici-colo cu un iz oriental, o coregrafie simpla dar dinamica si amuzanta care te scapa de kilogramele in plus" cunocut sub numele de Zumba.  Recomand aceasta carte celor care vor sa afle informatii documentate si utile, o carte fara promisiuni desarte si mituri.Nu va spun mai multe detalii, va las pe voi sa le descoperiti. Cartea " Cum am slabit 70 kg mancand 6 mese/zi" de Monica Ramirez se gaseste la 12.6 ron la editura Tritonic.


Cateva detalii despre autoarea Monica Ramirez:

Poseda un atestat de instructor Pilates si Zumba Fitness.
In anul 2009 a revenit in Romania impreuna cu familia dupa ani in care a colindat lumea.
Impreuna cu cativa prieteni a infiintat prima scoala de dans Zumba din Romania  .
Un exemplu de femeie cu o vointa de fier.

Daca va tenteaza sa practicati Zumba atunci puteti intra pe site-ul oficial zumba.com dati clik pe find an instructor pe urma alegeti optiunea Search Locations--> Looking for instructor outside of US, veti ajunge la o alta pagina de unde veti putea alege la tara Romania. Acolo se regasesc toti instructorii certificati de Zumba.
De ce este atat de important? Pentru a evita pierderea de timp si de bani si de a profita de beneficiile Zumbei.

3 comentarii:

MS spunea...

buna .... hai la un giveaway :
http://thingsbyms.blogspot.com/2010/10/1618-beauty-crema-product-giveaway.html

adizzy spunea...

well sa imi spui daca functioneaza ce zice tanti si daca da o sa o iau si eu..am nevoie de un ghid clar :) ty

cura de slabire eficienta spunea...

Foarte util articolul!

Related Posts with Thumbnails