-->

30.09.2009

Site-ul lunii iulie

Saptamana trecuta din plictis mi-am tastat adresa mea de site pe google si mare mi-a fost mirarea cand am aflat ca blogul meu a fost desemnat ca fiind site-ul lunii iulie.
Intradevar am muncit mult pana sa ajunga blogul meu armonios insa niciodata nu am vrut nimic in schimb. Am depus efortul de a crea un blog usor de citit si armonios din punct de vedere al design-ului.

Chiar ma simt flatata si fara cuvinte!





Blogul a fost desemnat site-ul lunii pe CoolWebDesign

~~Iqons se lanseaza online ~~


Myspace, youtube sau msn sunt deja de domeniul trecutului.  O noua comunitate online de moda, intitulata Iqons, este pe cale sa cucereasca lumea modei.  Iqons este o comunitate cu inscriere gratuita, in care se va discuta despre tot ce inseamna moda si stil, in care utilizatorii isi pot prezenta lucrarile si intra in comtact cu designeri, fotografi, stilisti, agenti de PR, retaileri, modele etc. 

Continutul site-ului este creat de catre membrii sai si are o structura care ofera sprijin noilor talente de pe mapamond, in parteneriat cu nume mari ale modei.
Editorul de moda al Sunday Times si scriitorul Colin McDowell  a anuntat deja participarea viitoare a catorva Iqons, printre care Maria Luisa Poumaillou, Vivienne Westwood, Alber Elbaz si John Galliano.  Marii Iqons vor fi cei care vor descoperi noile talente si vor putea lasa comentarii constructive in paginile personale ale utilizatorilor.

Co-fondatorul Rafael Jimenez a declarat: "Sunt incantat ca pioneri din industria modei cum este Luisa - care este cea care a oferit o prima sansa lui John Galliano si Alexander McQueen - pot descoperi acum viitori designeri pe Iqons.  A avea de partea noastra designeri consacrati, legendari, cum sunt Weswtood, Galliano si Elbaz inseamna cel mai bun inceput la care puteam visa." 
In prezent, siteul are 80,000 de membri si primeste lunar circa 600 de noi inscrieri.  Cu toate acestea, aceste cifre sunt obtinute numai pe baza lansarii neoficiale a siteului, dar se asteapta sa se dubleze, cel putin, in urma lansarii oficiale de marti, 20 februarie.

Doi membri Iqons, Romina Karamanea, o tanara creatoare de moda, si Susie Bubble, una dintre cele mai cunoscute bloggerite, au vorbit la conferinta de presa de ieri.  Romina a declarat: "Cum sunt la inceput, nu am suficienti bani pentru a angaja oameni de PR si de marketing, in timp ce prin intermediul Iqons am gasit deja un distribuitor in Hong Kong, cateva reviste de moda foarte importante au scris despre mine, si am primit foarte multe cereri din partea unor stilisti care doresc sa lucreze cu mine."


Sursa: Fashion & Beauty.ro

Iqons (click)
Ps: parerea mea este ca merita sa va uitati pe acest site daca nu doriti sa va inscrieti. Fashion victims, acest site este pentru voi:))

24.09.2009

O mini vacanta

Dupa cu, poate s-a obervat nu am mai scris pe blog de cateva zile asta pentru ca sunt plecata intr-o mini vacanta din care am de gand sa ma intorc doar peste 1 bucata saptamana:))

Am observat commenturile voastre insa credeti-ma ca ma simt atat de bine incat nu vreau sa imi stric vacanta cu statul pe internet.

Am sa revin cu raspunsul la intrebarile voastre in curand.

Kisses





18.09.2009

~~Handmade rules~~

Ma declar vinovata,nu am putut rezista tentatiei de a nu cumpara ceva. Dupa ce am vazut ca Adriana,colega mea, a introdus cateva accesorii noi m-a strafulgerat sa cumpar ceva..imediat!!!
Si nu m-am oprit doar la o pereche de cercei..o nuu..as fi vrut sa iau toata cutia sincer:))

Denumire:
 B&W: Meduze tarzii
Pret: 14 ron
Eu am crezut ca sunt labute de catel:))


Denumire: Ceruri instelate
Pret:30 ron
This was love at first sight, am stiut ca vreau acest colier doar pentru mine!!!
In realitate este muuult mai frumos



Si mai am o pereche de cercei micuti,roz cu portocaliu; arata foarte bine in contrast cu parul meu brunet. Me like it a lot:D.
Colierul poate fi purtat cu usurinta ca si bratara ceea ce imi place, 2 in 1!
Asa ca va invit sa aruncati un ochi sau 2 :)) pe blogul Adrianei . Preturi accesibile si accesori unicate. Cum spuneam in urma cu cateva posturi, imi place originalitatea. Cu toate ca sunt constienta ca poate exista inca vreo 100 de oameni care sa aiba ce am si eu..macar stiu ca nu ii vad zilnic si asta ma face unica in cercul in care ma invart eu. If that makes any sense:)).

Sursa foto: http://blogu.lu/adriana


16.09.2009

Shopping online

Azi am chef de scris dupa cum observ,scriu cat pentru 2 zile:)).
De ceva timp urmaresc un site din UK care comercializeaza cosmetice la pret redus. Moneda oficiala este exprimata in lire,insa aveti posibilitatea sa schimbati in dolari sau euro. Fiind un site din UK taxele vamale nu vor fi atat de ridicate.
Desi sunt Lefter Popescu in acest moment mi-au atras atentia urmatoarele:
Lancome Mat Finish loose powder- 18,12$
 
Lancome juicy pop lip gloss -11,53 $

 Tigi Bed Head Moisture Manic Moisturising Shampoo - 9,48 $
 
 Eu le-am facut conversia in $ pentru ca imi e mai usor sa imi dau seama daca chiar as face o "afacere" sau nu.Bineinteles sunt multe produse la pret promotional dar am selectat cateva ca s ava faceti o idee.
Site-ul cu pricina: Fragrance direct (click).
Va puteti inscrie la newsletter-ul lor si de fiecare data cand vor scoate o promotie veti avea un mail:D
Happy shopping!



~~Gel anticelulitic cu menta BIO Krauter~~


Acum ceva timp am scris de un gel anticelulitic comandat de pe site-ul Irinei Reisler care a costat 50 ron +taxe de transport 30 ron. Nu am facut tocmai  afacerea anului dar totusi am zis sa incerc. Pentru mine acel gel a fost o experienta frumoasa,celulita mea treptat incepea sa dispara si aspectul cojii de portocala nu mai este atat de prezenta.

Cu toate ca acea cutie are un gramaj de 500 gr nu eram dispusa sa il mai cumpar inca odata sau cel putin pentru o buna perioada de timp, dar imi trebuia ceva care sa mentina aspectul frumos al pielii si sa fie ieftin,eficient si sa spunem si bio daca se poate. Fiind reprezentant Life Care beneficiez de reducere la fiecare produs comandat.
                                                                         
Prin urmare am gasit  Gelul anticelulitic cu menta BIO Krauter* cu efect termic care actioneaza local ,reducand coaja de portocala si stimuland microcirculatia. Cu ce se deosebeste de Thermo Gel de la Irina Reisler? Pretul in primul rand si faptul ca este certificat BIO, nici o crema cu efect termic nu se va deosebi de cealalta. Pentru rezultate mai bune dupa ce ati masat pielea puteti sa va inveliti intr-o folie (nu de aluminiu !)astfel gelul va patrunde mai bine in piele si de ce nu ve-ti mai pierde ceva cm prin faptul ca transpirati. Eu am fost socata cand mi-am vazut pielea rosie ca racul..dar asta este efectul gelului termic. De atunci am preferat sa folosesc gelul doar seara inainte sa ma dorm.

Eu zic ca merita incercat, nu pierdeti nimic, pretul este unul destul de accesibil pentru un ambalaj de 250 ml! Voi ce creme anticelulitice ati mai folosit?

~~Nota~~
*Pret catalog:  40 ron
Pret reprezentant: 31 ron

Life Care este o afacere de tip MLM, asa ca puteti castiga de pe urma acestor produse, devenind consultanti. Astfel, puteti cumpara produsele mai ieftin si puteti sa castigati bani frumosi din vanzarea lor. Pentru inscrieri si comenzi ma puteti contacta pe: beea.lifecare@yahoo.com

~~Life Care~~



De foarte mult timp tot ma gandesc la un concept de magazin online dar de fiecare data cand incep sa lucrez la aspect si continut ma blochez, am atatea idei incat nu stiu pe care sa o concretizez.
In plus ma gandesc cu groaza ca iar va trebui sa promovez site-ul si asta imi provoaca o lene incredibila. Stateam noptile trecute si ma gandeam mai exact daca sa promovez pe acest blog produsele sau sa fac altul. Am ajuns la concluzia ca mai bine aici, in acest blog, unde imi face marea placere sa scriu. In limita posibilitatilor voi posta reviews despre produsele incercate de mine si pentru ca sa nu devina acest blog o dezordine totala va voi pune la dispozitie e-mailul meu( sus in dreapta,gasiti adresa). Deobicei raspund repede la mail-uri,depinde si cat de ocupata sunt in ziua respectiva. Lucrez acum la posibilitatea de a oferi mostre pentru fiecare :D. Am sa urmez si exemplul Adelei si voi avea concursuri la care puteti comenta si castiga produsul pus la "bataie" in acel moment.

Pana atunci lucrez la blogul meu non-beauty,am strans atatea ganduri in mine incat vreau sa le dau afara si de ce nu sa imi perfectionez sitlul de a scrie..ce naiba doar sunt viitor jurnalist:))

Sursa foto: Blog Lifestyle

14.09.2009

Make-up Trend: Flawless Skin, Blushed Radiance

De cand ma stiu nu mi-au placut trendurile. Mi se par niste reguli care nu se preteaza pentru toata lumea. Stiu ca nu este necesar sa le urmezi insa in timpurile noastre superficialitatea este la nivel maxim. Conteaza foarte mult daca nu le urmezi. De ce? Deoarece persoanele din jurul tau te "taxeaza" de fiecare data cand te-ai abatut de la trend. Stiu ca trend-ul in sine nu este decat o idee pe care ar trebui sa ne bazam noi insa multi o duc la extrem. Spre exemplu intr-un sezon se purta muult rosu, Dumnezeule am inebunit toate femeile nu purtau nimic altceva decat rosu. Unde este originalitatea fiecaruia? Eu merg pe principiul ca fiecare ar trebui sa isi creeze propriul trend, sa fie individual si sa se vada chestia asta.
Cand ma gandesc la trend imi imaginez ca este doar un punct de plecare si de acolo ma ghidez singura cam ce ar trebui sa cumpar/port. Mi-a placut foarte mult urmatorul  articol din Fashion & Beauty.ro:

~~~
Pielea, in perfectiunea ei, s-a dovedit a fi panza fara cusur pentru opulenta si dramatismul acestui sezon. De la tenurile intens pudrate din prezentarile londoneze, trecand prin finisarile mate de la New York si pana la podiumurile de la Milano si Paris unde stralucirea si lumina au evidentiat trasaturile fetei - peste tot s-a urmarit o piele foarte curata, „ultra nuda” si extrem de naturala.

Urmele de blush – in nuante de caisa, roz si maro-roscat – au dat tenului o stralucire naturala sanatoasa si proaspata, in vreme ce highlighter-ul, aplicat in special pe frunte, obraji si puntea nasului, au oferit o luminozitate proaspata. La Prada, obrajii au fost imbujorati pentru a recrea stralucirea tenului proaspat din timpul unei plimbari invioratoare in natura. Look-ul „de fetiscana” a fost vazut pe podiumul de prezentare al colectiei Stellei McCartney, cu o imbujorare naturala a pielii, fara mascara si un strop de luciu de buze. Pielea a intruchipat perfectiunea – bronzata, stralucitoare, frumoasa. A fost nevoie de numerosi ani pentru intoarcerea in tendinte a tenului perfect, iar acest lucru este dovada ca femeile asa isi doresc sa arate in fiecare zi – increzatoare si frumoase.

Tendinta prezentata de:
Valentino – Paris, Anna Sui – NY, Stella McCartney – Paris
   
  
Dupa cum se vede in acest sezon se merge pe naturalete, acel ten de portelan cu obraji accentuati de nuante rozalii sau piersica, putin gloss si o atingere de mascara. Cu toate ca imi place acest trend si l-as urma cu cea mai mare usurinta nu cred ca este pentru mine. Adica, nu am un ten perfect, nu este uniform prin urmare mereu voi recurge la fond de ten pentru a masca petele rosii din obrazi. Doar o atingere de mascara mie imi creaza un aspect obosit.



Sursa articol+ foto: Fashion and Beauty


13.09.2009

Laptele si frumusetea

Pentru mine laptele este banal, nu reprezinta ceva ce trebuie consumat deoarece nu il agreez, iar intr-un moment de nebunie daca tot il beau prefer sa fie rece (urasc gustul pe care laptele  il lasa in gura).Uitadu-ma cu indiferenta la cutia cu lapte ce se pare ca a aterizat in frigiderul meu m-am gandit ca trebuie sa existe o intrebuintare cosmetica pentru el (prea se dorea folosit laptele asta). La o simpla cautare pe google am gasit foarte multe articole din domeniul frumusetii relationate la faimosul lapte.Pana acuma am gasit urmatoarele:



"Despre calitatile laptelui si efectele sale asupra pielii, femeile egiptene au aflat cu foarte mult timp in urma. Acestea utilizau laptele cald de magarita in toaleta zilnica, iar frumusetea delicata a pielii lor a devenit proverbiala. Haideti sa renuntam si noi, cel putin din cand in cand, la produsele cosmetice ce abunda in substante chimice si sa incercam tratmente naturiste pe baza de lapte sau derivate din lapte"
Aici sunt de acord,mai trebuie sa renuntam la chimicalele din produsele pe care le folosim zilnic si care uneori nu ne ajuta cu nimic.

"Laptele crud reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de reimprospatare a tenului si este indicat indeosebi in cazul tenului deshidratat sau a celui cu tendinta de ingrasare. Daca aveti un ten ce prezinta pori deschisi, il puteti sterge zilnic cu lapte crud in care ati adaugat in prelabil cateva picaturi de zeama de lamaie. Un ten deshidratat poate fi tratat prin stergerea acestuia de doua ori pe zi cu lapte crud. Laptele are un efect de calmare asupra tenului iritat. Cu laptele pe care l-ai fiert si l-ati racit, va puteti spala tenul zilnic, iar in apa cu care va clatiti strecurati putin bicarbonat."

Din cate am aflat..

...o  masca recomandata pentru reducerea cantitatii de sebum secretata de piele este cea obtinuta prin amestecul unei linguri de branza de vaci proaspata cu o lingurita de smantana (cu un procentaj de grasimi scazut) si un sfert de lingurita de sare de lamaie.






Pe mine m-a convins acest articol din Garbo.ro , m-a determinat sa incerc cele prezentate mai sus. In plus am mai facut ceva research si am gasit niste masti pentru fiecare tip de ten am decis ca le voi posta intr-un alt post ca sa nu fie plictisitor ..asa..toate intr-unul:)).

De fiecare data cand gasesc ceva si pare a fi ceva interesant si aici ma refer strict la ingrijirea homemade stau si analizez/caut daca unele ingrediente se pot gasi cu usurinta oriunde in Romania. Ma gandesc ca nu toata lumea isi permite sa comande de pe internet ma gandesc si la mine ca student ca nu am bani de aruncat si vreau ceva eficient dar totusi la costuri reduse:D..faptul ca uneori imi mai permit mici scapari din buget e altceva.

Sper sa va placa si de asemenea vreau sa stiu parerile voastre!

Rasfat...

Ieri mi-am acordat timp pentru un rasfat delicios. Am realizat ca nu imi rezerv prea mult timp pentru o ingrijire ca la carte, asta pentru ca timpul nu imi permite sau poate sunt intr-o stare de lene iremediabila.
Dupa ce m-am crizat vreo 10 minute ca am ramas fara gel de dus ceea ce a condus la folosirea sapunului(i hate it!!)mi-am amintit ca nu mi-am mai exfoliat tenul de vreo 2 saptamani. Zis si facut am luat un exfoliant usor, cel de la Life Care-Peeling gel(deobicei folosesc cel din kitul de la Oriflame vezi aici review si aici ) dupa o spuma impresionanta  am simtit cum tenul meu este curat, fara impuritati si cel mai important fara sebum. Nu am simtit ca ma "strange tenul".

Pentru ca trebuia sa imi hranesc tenul cu o masca m-am gandit sa topesc 3 bucatele de ciocolata alaturi de 1 lingura ulei de masline+jumatate de lingura lapte, un adevarat rasfat pentru tenul meu. Dupa ce mi-am aplicat masca pe intreaga fata ma gandeam ce sa fac cu ce a mai ramas..desigur uitasem de gat! Este si el important si de aceea a beneficiat de acelasi bine meritat rasfat. In timp ce aplicam crema pentru corp cu unt de shea de la Life Care eram pur si simplu "ametita" de mirosul ciocolatii. Intradevar, daca apaream asa in fata iubitului meu cred ca ori murea de ras ori de infarct:)) .

Tot timpul mi-am propus ca ziua de sambata sa fie ziua rasfatului propriu dar niciodata nu am reusit,motivul? Nici eu nu stiu,lenea sau poate lipsa de timp dar cert este ca atunci cand decid sa apelez la acest gen de relaxare prefer sa fiu singura acasa,sa ascult muzica care imi place,sa umblu doar in prosop si sa incep tratamentul homemade. Cat timp dureaza? Maxim 2 h, depinde de dispozitie.Plus ca imi place sa imi pregatesc mastile faciale ...pentru mine reprezinta un relax.

Voi cum va rasfatati?Cat timp va alocati?Sau in ce zi din saptamana?

08.09.2009

Organizare Blog

Nu stiu voi ,dar pe mine una ma streseaza cand pe un site/blog nu vad categorii cu postari. Imi este de-a dreptul lene sa caut prin arhiva sau sa tot dau next previous page. Nici blogul meu nu avea o categorie cu postarile mele asa ca m-am gandit sa fac una. Asa ca va invit sa navigati mai usor pe acest blog accesand sectia "Categorii" din dreapta--->

Have a nice day

01.09.2009

Accesori handmade

Iubesc jobul meu pentru un singur motiv: suntem multe fete si cateva au ceva de vandut AIM Smileys spre exemplu o colega de la lucru vinde accesori handmade,azi mi-am procurat acesti cercei minunati



Pretul este accesibil: 10 ron
Pentru mai multe acesorii vizitati : http://blogu.lu/adriana

Ce putem descoperi ..?

Dat fiind faptul ca am fost intrebata si aici pe blog si in "viata de dupa blog" cum naiba citesc 146(aproximativ,nr cresteComputer Smileys ) si mai ales ce m-a determinat sa ii citesc. Ei bine am spus ca voi face un fel de "va multumesc ca va citesc". Adica? Am invatat/descoperit multe lucruri de la aceste persoane si mai ales imi place ca am dat peste oameni adevarati. Care spun lucrurilor pe nume,carora nu le pasa de paturi sociale. Urmaresc persoane publice care m-au surprins prin simplicitatea lor,doar prin faptul ca imi descriu un produs pe care mi-l pot permite si eu omul de rand,am fost cucerita; am observat ca si aceste persoane publice nu sunt statui puse pe un piedestal ci sunt oameni ca si mine Computer Smileys.

Va recomand cu caldura sa vizitati aceste bloguri/site-uri (click pe denumire)

! Nu exista un top al preferintelor!

Agat art -Va pasioneaza bijuteriile handmade? Acesta este locul perfect pentru voi. Piese unicate,rar cred ca veti intalni 3 persoane ca voi.In august, acest mic magazin online a ajuns si pe paginile revistei Femeia.

Be Beautiful Un blog plin de reviews de toate felurile. Scrie atat de frumos si explicit,pana si un prost intelege mesajul pe care aceasta tanara domnisoara doreste sa transmita. Face parte din categoria oamenilor care spun lucrurilor pe nume si cel mai important (pentru mine) nu e fitoasa,nu face uz la o personalitate care nu o caracterizeaza.

Beauty news by Adela Sirghie Asa cum frumosul nu suporta descriere asa nici Adela nu poate fi caracterizata prin 3 cuvinte. Este o persoana destul de cunoscuta,ar putea deborda aere de superioritate fata de foarta multa lume si aici ma refer la oamenii de rand. In schimb Adela este o persoana pe cate se poate de simpla cu defecte si calitati. Am ramas oarecum socata cand am citit un post in care marturisea anumite probleme legate de ingrijirea picioarelor. Adica ceea ce vreau sa punctez este ca in acest blog nu veti gasi post-uri numai despre cele mai scumpe si inaccesibile produse. Din tot ceea ce ea a prezentat pe blogul sau sunt de o calitate superioara. Ador felul ei de a scrie...respect femeia Adela si as fi flatata sa o cunosc personal.

Citeste si taci Va simtiti posomorati/e? Atunci va invit la "o tura" de ras. De fapt aici se scrie purul adevar,realitatea,oamenii asa cum sunt ei. Mie mi se pare ca totul este descris intr-o maniera comica,astfel incat prostia sa nu enerveze si sa amuze!

Dana Sota am asteptat de foarte mult timp sa ii citesc blog-ul (asteptam inca de pe vremea cand era in constructie blogul).Vroiam sa stiu cine este ea. Cine este de fapt Dana?Cine se afla in spatele acestei persoane publice?La fel ca si Adela se remarca prin simplicitate,raspunde cu promptitudine la commenturi si ofera sfaturi utile . Posteaza ca sa te ajute pe tine cititorul nu doar de dragul de a isi face trafic pe pagina(asta oricine vrea).Inca nu am citit cartea Danei insa am de gand in viitorul apropiat.

Dive de carton Nu stiu foarte multe despre posesoarele acestui site, dar tot ce pot spune este ca daca va pasioneaza can-can-urile aici le aveti din plin. Cele doua zuze prezinta "showbiz-ul" romanesc asa cum trebuie tratat.

Dushky O pasiune mai veche: design-ul vestimentar. Aceasta domnisoara,recent absolventa Facultatii de Arte Plastice creeaza cele mai nebunesti haine/accesori. Nu am cuvinte sa descriu. Intrati si faceti-va o parere.

Eco-notes recent am inceput sa citesc acest blog dar cu toate acestea mi-a fost de folos tot ce am vizionat. In mare se ating subiecte despre fenomenul eco.

Manie Pe Gaby o stiu de pe forumul e-joy. Tot ce scrie este pe gustul tuturor,in viata mea nu am vazut reviews atat de detaliate si bine elaborate. Descrierea produselor este punctul ei forte. uneori nu gasesc cuvinte cand vine vorba sa descriu un produs..ei bine Gaby gaseste,te informeaza despre componenti din produs/textura smd. Va recomand sa va faceti un obicei sa o cititi.

Mihaela Nu este un blog exclusiv beauty ci mai afli despre filmele recent vizionate/fashion(impartasim aceasi obsesie pentru Zuhair Murad) si desigur viata personala,impresii proprii.

Miranda spune adevaruri Un site gazduit de un grup de prietene,fiecare are personalitatea ei si experientele personale care le fac unice.

Tatiana Ernuteanu Este genul de persoana demna de admirat. Se invarte in sfera care ma pasioneaza jurnalism. Face ceea ce visez si eu sa ajung sa fac si sa cunosc. Site-ul este rodul muncii sale.

Aceste prezentari reprezinta doar o mica parte,o "mana" de oameni care ma inspira si pentru care port mult respect(asa sunt eu!). Voi mai continua sa prezint impresiile mele proprii despre fiecare blog care m-a marcat si m-a facut sa il citesc. Deocamdata raman la nivel national..poate intr-un viitor voi vorbi si despre blog-urile internationale.

Fiecare blog descris mai sus este interesant in modul sau,toti posesorii au stiluri diferite de a scrie de aici si personalitati diferite. Merita sa ii cititi. Totusi v-as invita sa faceti si voi un fel de "Rasplatire",recunostiinta fata de persoanele care chiar v-au impresionat.

Related Posts with Thumbnails